winmasters 1509

Το πρώτο ελληνικό ντέρμπι είναι γεγονός. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Super League, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη στις 20:30 την Κυριακή.

Πρόκειται για τη «μάχη» απέναντι στον περσινό πρωταθλητή και τον κάτοχο του Κυπέλλου. Και ασφαλώς, οι αποδόσεις της winmasters ξεχωρίζουν για άλλη μία φορά.

Αρχικά, λόγω και της παράδοσης στο εν λόγω γήπεδο, ο άσος βρίσκεται σε τιμή φαβορί. Οι νίκες του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο πρωταθλήματος είναι 36, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει πάρει το «τρίποντο» 22 φορές και 16 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Και με το απόλυτο στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος για τους γηπεδούχους, η επικράτησή τους προσφέρεται στο 1.88, την ώρα που το διπλό είναι στο 4.35 και το ενδεχόμενο ισοπαλίας στο 3.55.

Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν γενικότερα γκολ, μιας και οι δύο ομάδες προέρχονται από 7/9 Goal/Goal προσφάτως. Συνεπώς, η Winmasters προσφέρει το ενδεχόμενο αυτό στο 1.85 και το No Goal στο 1.96. Επιπλέον, το Over 2,5 βρίσκεται στο 2.02 και το Under 2,5 πιο κάτω, στο 1.79.

Φυσικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορούν να λείπουν και πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές bet builder από τη Winmasters. Ένα από αυτά, είναι ο άσος του ΠΑΟΚ συνδυασμένος με το Over 2,5 και το Goal/Goal. Η απόδοση βρίσκεται στο εξαιρετικό 4.00.

Έπειτα, στο χορτάρι θα αγωνιστεί και ένα από τα μεγάλα αστέρια της Super League, ο Φώτης Ιωαννίδης. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο 24χρονος επιθετικός, ενώ να σημειωθούν 2-3 τέρματα με το πρώτο να είναι «πράσινο», ανέρχεται στο εξαιρετικό 10.00 της Winmasters.

Τώρα γυρίζεις και κερδίζεις με τον δωροτροχό* της winmasters. O δωροτροχός σε περιμένει με μία ολοκαίνουργια προσφορά* για να χαρίσει δώρα* κάθε μέρα για να απολαύσεις περισσότερο το παιχνίδι σου.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσία