winmasters 1509

Γεμάτη ποδοσφαιρική Κυριακή μετά από δύο εβδομάδες. Τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα βρίσκονται και πάλι στο στο προσκήνιο και ασφαλώς αναμένονται εξαιρετικές «μάχες», ενώ έχουμε και το πρώτο ελληνικό ντέρμπι.

Η αρχή θα γίνει από την Premier League, εκεί όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου. Τότεναμ και Άρσεναλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Tottenham Hotspur Stadium στις 16:00, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν ένα αήττητο σερί 4 αγώνων απέναντι στους αντιπάλους τους. Γι’ αυτό και η Winmasters τους χρίζει ελαφρύ φαβορί για τη νίκη, με το διπλό να βρίσκεται στην τιμή του 2.36. Την ίδια ώρα η ισοπαλία είναι στο 3.60, ενώ ο άσος της Τότεναμ ακριβώς στο 3.00.

Το γεγονός ότι τα προηγούμενα 5 από τα 6 παιχνίδια μεταξύ τους επιβεβαίωσαν το Over 2,5, δικαιολογεί απόλυτα και το 1.60 στη Winmasters. Με την ίδια λογική, το Under 2,5 το βρίσκει κανείς στην απόδοση του 2.40, ενώ το Goal/Goal βρίσκεται στο 1.50 και το No Goal στο 2.57.

Περνάμε πιο νότια και συγκεκριμένα στη La Liga, εκεί όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Χιρόνα με την Μπαρτσελόνα στις 17:15. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, μιας και οι γηπεδούχοι εδρεύουν στη Βαρκελώνη, όμως η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δίνει σαφές προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα».

Το διπλό προσφέρεται στο 1.90, ενώ η ισοπαλία βρίσκεται στο 4.00 και ο άσος στο 3.90. Επιπλέον, οι δύο πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων είχαν συνολικά 12 τέρματα (6 και 6), με αποτέλεσμα το Over 2,5 να είναι στο 1.56 και το Under 2,5 στο 2.50 της Winmasters. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αποδόσεις για το Goal/Goal και το No Goal, με το πρώτο να «πληρώνει» 1.53 και το δεύτερο ενδεχόμενο 2.50.

Τέλος, κλείνουμε το ταξίδι μας, με το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Το πρώτο ντέρμπι εν Ελλάδι είναι γεγονός και διεξάγεται ανάμεσα στον περσινό πρωταθλητή και κυπελλούχο. Η «Τούμπα» δεν έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα φιλόξενη για τους «πράσινους», καθώς στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της Super League το ρεκόρ είναι «ασπρόμαυρο» με 39 νίκες, 16 ισοπαλίες και 22 ήττες.

Λόγω και της «αύρας» του περσινού πρωταθλήματος αλλά και του απόλυτου 3/3 στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, ο άσος είναι σε αποδόσεις φαβορί. Συγκεκριμένα, η Winmasters το προσφέρει στο 1.88, την ώρα που η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.55 ενώ το διπλό το ανέρχεται στο 4.35.

Επιπλέον, οι δύο ομάδες προέρχονται από 7/9 Goal/Goal και έτσι η απόδοση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο βρίσκεται στο 1.85, με το No Goal να είναι στο 1.96. Σχετικά και πάλι με τα γκολ, στο 2.02 προσφέρεται το Over 2,5, ενώ το Under 2,5 το βρίσκει κάποιος στο 1.79.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα απόδοση της Winmasters έχει να κάνει και με τις κάρτες των δύο ομάδων στα τελευταία παιχνίδια. Τις προηγούμενες 10 φορές έχουν βγει πάνω από 5 κάρτες στο ζευγάρι αυτό, με αποτέλεσμα το line να βρίσκεται στο 6,5. Έτσι, το Over είναι στο 1.99, ενώ το Under λίγο πιο κάτω, στο 1.74.

Βρείτε τις καλύτερες προσφορές για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Τώρα γυρίζεις και κερδίζεις με τον δωροτροχό* της winmasters. O δωροτροχός σε περιμένει με μία ολοκαίνουργια προσφορά* για να χαρίσει δώρα* κάθε μέρα για να απολαύσεις περισσότερο το παιχνίδι σου.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσία