τσαρλυ προγνωστικα 1509

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Κυριακής 15/09!

Tα 4 πρώτα παιχνίδια της Θέλτα είναι ροκ. Στην πρεμιέρα ανατροπή και νίκη στο Βίγκο με 2-1 επι της Αλαβές, ακολούθησε δεύτερη κολλητή νίκη με 3-1 επι της Βαλένθια.

Θέλτα – Βαγιαδολίδ

Ματσάρες τα παιχνίδια της Θέλτα

Την τρίτη αγωνιστική είδαμε το πιο ελκυστικό φετινό παιχνίδι στο Ελ Μαδριγάλ, η Θέλτα το έχασε στο 99ο λεπτό με επαναφορά μετά απο εκτέλεση πέναλτι του Παρέχο. Την 4η αγωνιστική ηττήθηκε 3-2 σην έδρα της Οσασούνα σε παιχνίδι με υπερ της XGOALS 0,78-1,72. Συνολικά η Θέλτα είναι η 8η καλύτερη ομάδα βάση της βαθμολογίας που προκύπτει απο τα XPOINTS.

Έχει γνωρίσει δύο σκληρές εκτός έδρας ήττες στο όριο, παρότι έπαιξε πολύ καλά. Υποδέχεται την Βαγιαδολίδ, που έχει σκοράρει μόλις 1 τέρμα την πρώτη αγωνιστική με την Εσπανιόλ. Μπορείς να την κρατήσεις εύκολα στο μηδέν την Βαγιαδολίδ, έχει ταλέντο η Θέλτα για να πάρει το παιχνίδι. Ο άσος στο 1,70.

Λας Πάλμας – Μπιλμπάο

Θα βρει χώρους

Η Μπιλμπάο δεν έχει κάνει το ξεκίνημα που αναμενόταν. Τρέχει ένα ρεκόρ 1-1-2 και πρέπει να πάει στην έδρα της Λας Πάλμας για το διπλό. Η Λας Πάλμας αφήνει χώρους προς εκμετάλλευση στους αντιπάλους κάτι που η Μπιλμπάο με τον Νίκο Γουίλιαμς και το συνολικά παιχνίδι της μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Η Λας Πάλμας τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είχε με διαφορά την χειρότερη αμυντική συμπεριφορά δεχόμενη φάσεις για 8,98xg. To διπλό στην bet365 βρίσκεται στο 2,05.

Μόντσα – Ίντερ

Πιο σοβαρή από ότι στην Γένοβα

Η Ίντερ θέλει να κατακτήσει δεύτερο σερί πρωτάθλημα δείχνοντας την κυριαρχία της στην Σέριε Α. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται με διαφορά για την καλύτερη ομάδα, το πιο δυνατό ρόστερ και φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθληματος. Διαχειρήστικε κάπως επιπόλαια το πρώτο  εκτός έδρας παιχνίδι με την Τζένοα και ήρθε ισόπαλη 2-2 με δύο γκολ από ακραία δώρα που έδωσε η άμυνα της. Αναμένεται σοβαρή στην Μόντσα, το διπλό στο 1,43.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κυριακή


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!