ραγκατσης προγνωστικα 240824

Δείτε τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης το Σάββατο (24/08)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Αυτό που γίνηκε χθες στο bethome, δεν ξανάγινε, τουλάχιστον, από την ημέρα που έχω ενταχθεί στην ομάδα. Και οι τέσσερις νοματαίοι που δώσαμε προγνωστικά κάναμε το απόλυτο. Ο Βασιλάκος έκανε από νωρίς 3 στα 3, ο Αντύπας τον μιμήθηκε, ο Τσάρλυ έκανε το 2 στα 2. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η Σεβίλη θα λήξει 1-1, έρχεται ο γίγαντας Αγιόθε Πέρες να σκοράρει για τη Βιγιαρεάλ στο 90+6, να βάλει το κερασάκι στην τούρτα και να κάνει κι ο Ράγκα το 2 στα 2. Καλύτερα δε γίνεται …. Η 2η αγωνιστική σε Primera και Segunda άνοιξε χθες και ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ με το Ατλέτικο – Χιρόνα. Μη λησμονείτε ότι στις 16:00 ξεκινά, στο κανάλι του bethome.gr στο youtube, η εκπομπή ”Δώσε μια δυάδα” με τον Ψηλό και τον κολλητό του Ι.Α.

Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Το ντεμπούτο του Φλικ στον πάγκο της Μπάρτσα ήταν νικηφόρο. Οι Καταλανοί, με μία ομάδα γεμάτη από πιτσιρικάδες, πέρασαν από το ”Μεστάγια”. Ο Φλικ έχει πολλή δουλειά μπροστά του ώστε να μπολιάσει τα παιδιά της Μασία με τους έμπειρους του ρόστερ. Ο Πέδρι έπαιξε ένα 20λεπτο στην πρεμιέρα και λογικά θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Η Αθλέτικ δεν ήταν καλή στην πρεμιέρα. Έμεινε στο 1-1 με την ελλιπή Χετάφε. Προηγήθηκε στο 35ο λεπτό αλλά στο 2ο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν, πέρα από το γκολ, δύο τεράστιες ευκαιρίες. Ο Νίκο Γουίλιαμς πέρασε ως αλλαγή στο τελευταίο εικοσάλεπτο, απόψε αναμένεται να ξεκινήσει. Ο Νίκο Γουίλιαμς ο οποίος είναι από τα πρόσωπα της βραδιάς καθώς η Μπάρτσα ψάχνει τρόπο να τον ”κλέψει” από την Αθλέτικ. To g/g και over το συναντάμε στην bet365 κοντά στο στο 2,10. Δε το λες και άσχημο.

Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ

Η Εσπανιόλ είχε τα χάλια της στο 0-1 του Βαγιαδολίδ. Ειδικά στο 1ο ημίχρονο, θύμισε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Η Σοσιεδάδ δεν έπαιξε καμιά μπαλάρα αλλά δεν άξιζε να χάσει από τη Ράγιο. Οι Βάσκοι, μεσοβδόμαδα, πούλησαν αντί 40 εκ. έουρος το διεθνή χαφ Μικέλ Μερίνο στην Άρσεναλ. Το ”Χ2 και over 1,5” στο δίφραγκο φαντάζει ως ασφαλής επιλογή.

Φερόλ – Γρανάδα

Για τη Φερόλ είναι το δεύτερο κολλητό εντός μετά το 2-2 της πρεμιέρας με τη Μάλαγα. Το ματς πέρα από τα τέσσερα γκολ, είχε καθαρές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Η Γρανάδα, αν και προηγήθηκε, έχασε 1-2 από την Αλμπαθέτε σ’ ένα παιχνίδι που πέρα από τα τρία γκολ, είχε ευκαιρίες, δοκάρι και δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα, που ακυρώθηκαν από τον VAR. Μου αρέσει το 1,95 στο g/g.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Σαββάτου


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!