φρουρος προγνωστικα 240824

Ότι μας έδωσε την περασμένη Κυριακή η Χάκεν, το πήρε πίσω την Πέμπτη αφού έχασε τα άχαστα για να σκοράρει 2ο τέρμα κι έτσι το αρνητικό σερί της στήλης συνεχίστηκε στερώντας μας 30 μονάδες για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Χθες βέβαια στα του Bethome.gr ζεσταθήκατε για τα καλά, αφού Βασιλάκος, Ράγκα, Τσάρλι και Αντύπας μοίρασαν ζεστό ψωμάκι περνώντας όλες τις επιλογές τους. Δε νομίζω να σας χάλασε;;

Βέστερλο – Λέουβεν

Άργησε να κατέβει στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή η Βέστερλο, 3-0 έχανε σε μισή ώρα αγώνα κι έτσι μπήκε τέλος στο αήττητο τριών αγώνων που έτρεχε, όλοι με συνοδεία over 2,5 και 12-9 τέρματα. Η Λέουβεν είναι αήττητη μεν με αγάπη στα σπαθιά δε, αφού μετρά 3/4 μέχρι στιγμής.

Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα κενά που θα αφήσει η επιθετική Βέστερλο, έχει τύχες το Ασιατικό Over 3.0 (1,95)

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Ζουβεντούδε

Την παρθενική της εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η Ατλέτικο απέναντι στην Ιντερνασιονάλ, σταματώντας έτσι και το αρνητικό σερί που έτρεχε για κάνα δίμηνο από τις 16/6 συμπληρώνοντας 13 αγώνες δίχως νίκη. Προφανώς και δε λύθηκαν τα προβλήματά της αφού συνεχίζει να βρίσκεται τελευταία στην βαθμολογία, θα παίξει όμως με καλύτερη ψυχολογία.

Η Ζουβεντούδε μας πλήρωσε την περασμένη βδομάδα με το αμφίσκορο, 5 σερί G/G μετράει και την ίδια επιλογή κρατάω επίσης σήμερα. G/G (1,95)

Ντινάμο Βουκ. – Ουν. Κραϊόβα

Κοντράρονται οι δύο κορυφαίες επιθέσεις του πρωταθλήματος, στις έξι πρώτες στροφές η Ντινάμο σκόραρε 14 τέρματα, 13 πέτυχε η επίθεση της Κραϊόβα. G/G +over 2,5 (2,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος


**Στις 16:00 το καθιερωμένο ραντεβού μας στο κανάλι του Bethome.gr στο Γιουτούμπι παρέα με τον ψηλό φυσικά, κληρώσεις, live επιλογές και βουτάμε στα Μακροχρόνια μια ψιλή…

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ