τσαρλυ προγνωστικα 240824

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπονι στοιχηματος του Σαββάτου (24/08) ο Τσάρλυ!

H Mαγιόρκα δεν πήρε απλά αποτέλεσμα ήταν υπέροχη με την Ρεάλ. Αν κάποια ομάδα άξιζε την νίκη από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν αυτή του Αρασάτε, 1,31-0,61 τα xgoals. Απίστευτο να κρατήσεις τα αστέρια του Αντσελότι σε μόλις 0,61  xgoals.

Οσασούνα – Μαγιόρκα

Επιστροφή Αρασάτε

Ο Αρασάτε για 6 σεζόν ήταν ο προπονητής της Οσασούνα και έφυγε απόλυτα επιτυχημένος. Το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι το δίνει με την παλιά του ομάδα.

Η Οσασούνα στην πρεμιέρα του Βιθέντε Μορένο έμεινε στο 1-1 με την Λεγκανές. Δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της και τουλάχιστον κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα, αλλά και την γνώση που έχει ο Αρασάτε της Οσασούνα, θα ποντάρω στο Χ2Δ που βρίσκεται στο 1,55.

Τότεναμ – Έβερτον

Έρχεται δύσκολο πρόγραμμα

Η Τότεναμ πίεσε πολύ την Λέστερ, κέρδισε 13 κόρνερ είχε 70,5% κατοχή όμως δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα. Το τελικό 1-1 αναγκάζει την ομάδα του Ποστέκογλου να είναι πολύ προσεκτική και να πάρει πολύ σοβαρά το παιχνίδι με την Έβερτον. Έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδια με Νιούκαστλ εντός και με Άρσεναλ εκτός στην συνέχεια, οπότε είναι απαραίτητο να έχει 4 βαθμός μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο άσος. Απογοητευτική η Έβερτον στην πρεμιέρα έχασε για πλάκα 0-3 απο την Μπράιτον και έδειξε πως χρειάζεται δουλειά. Ο άσος στο 1,45.

Πάρμα – Μίλαν

Γκέλαρε αλλά έβγαλε αντίδραση

Η Μίλαν άφησε δύο βαθμούς στην πρεμιέρα της με την Τορίνο, όμως έβγαλε στο τέλος αντίδραση. Έχανε με 0-2 απο την Τορίνο, στο 89ο λεπτό ο Μοράτα μείωσε το σκορ και στις καθυστερήσεις ο Οκαφόρ έκανε το 2-2, σε ένα παιχνίδι με 2,10-0,88 xg. Απο την στιγμή που δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο Τορίνο θα πάνε στην Πάρμα συγκεντρωμένοι για το διπλό. Η Μίλαν με τις προσθήκες των Μοράτα, Φοφανά έχει φιλοδοξίες και ο Φονσέκα ασφαλώς και δεν θα θέλει να ξεκινήσει με δεύτερη γκέλα στην σειρά, την θητεία του. Ο Φοφανά αναμένεται στην βασική ενδεκάδα, στην bet365 το διπλό στο 1,70.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!