ραγκατσης προγνωστικα 2208

Δείτε τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης την Πέμπτη (22/08)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα καθώς διεξάγονται τα πρώτα ματς των play off σε Europa και Conference League. Χθες, η στήλη έδωσε πίσω στους μπουκ όσα έβγαλε από το Σέρλοθ. Την ίδια ώρα, ο Βασιλάκος ελίχθηκε σα το Μαροκινό σκιέρ, Ελ Καντουρί κι έκανε 2 στα 2!!!! Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, εκτάκτως στις 18:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Μόλντε – Έλφσμποργκ

Η Μόλντε διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση, πίσω από αυτήν της Μπόντο Γκλιμτ, στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Η Έλφσμποργκ διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση, πίσω από αυτές των Μάλμε και Χάκεν, στο πρωτάθλημα της Σουηδίας. Με τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο εξασφαλισμένη, δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση στις δύο ομάδες. Το g/g και over στην bet365 το συναντάμε κοντά στο 2,00.

Χάκεν – Χαϊντενχάιμ

Η Χάκεν διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση, πίσω από αυτήν της Μάλμε, στο πρωτάθλημα της Σουηδίας. Την ίδια ώρα διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας. Για τη Χαιντενχάιμ το αποψινό είναι το 2ο επίσημο παιχνίδι καθώς το Σάββατο νίκησε 4-0 ένα χωριό για το κύπελλο Γερμανίας. Το g/g και over πληρώνει κοντά στο 1,75.

Λουγκάνο – Μπεσίκτας

Το ματς διεξάγεται στο γήπεδο της ”ποια Τουν”!! To Λουγκάνο απέκλεισε την Παρτιζάν από το   Βελγράδι για να φτάσει στα play off του Europa League. Νωρίτερα και στον 2ο προκριματικό του Champions League, αποκλείστηκε από τη Φενέρ γνωρίζοντας δύο ήττες (3-4 και 1-2) στις λεπτομέρειες.

Η Μπεσίκτας έβαλε πέντε γκολ στη Γαλατά  και κατέκτησε το Super Cup Τουρκίας. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με δύο νίκες με συνολικό σκορ 6-2. Το ”Χ2 και over 1,5” το συναντάμε κοντά στο 1,80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Πέμπτης