ραγκατσης προγνωστικα 2108

Δείτε τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης την Τετάρτη (21/08)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Τι σου είναι το ρημάδι το στοίχημα. Στο προχθεσινό ματς Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο προτάθηκε το any time Σέρλοθ. Η επιλογή επιβεβαιώθηκε αλλά πώς συνέβη αυτό. Ο Σέρλοθ, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, σκόραρε στη μοναδική του επαφή με τη μπάλα και στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε από το Σιμεόνε!!!! Αν σε θέλει …. Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται απόψε για τα play off του Champions League. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Γ. Μπόις – Γαλατά

Το αποψινό ματς είναι το πρώτο φετινό στην Ευρώπη για τις δύο ομάδες οι οποίες βρέθηκαν απευθείας στη φάση των play off. Η Γιουνγκ Μπόις παραπαίει στο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Μετά από 5 αγωνιστικές έχει απολογισμό 0-2-3 με συντελεστή τερμάτων 6-13. Η Γαλατά συνετρίβη από τη Μπεσίκτας στο Super Cup της Τουρκίας αλλά στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με 2×2. Το ”Χ2 και over 1,5” στο 1,60 φαντάζει ως μία ασφαλής ταπεινή επιλογή.

Μάλμε – Σπάρτα Πράγας

Για τη Μάλμε έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα καθώς την παρακολουθήσαμε στα ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία παίζει επιθετικά κι εμφανίζει χτυπητές αμυντικές αδυναμίες. Η Σπάρτα δεν πάει πίσω. Και τα δύο παιχνίδια της με τη Στεάουα είχαν γκολ (1-1, 3-2). Το g/g και over στην bet365 το συναντάμε κοντά στο 2,00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Τετάρτης