τσαρλυ προγνωστικα 210824

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπονι στοιχηματος της Τετάρτης (21/08) ο Τσάρλυ!

Η Μάλμε απέκλεισε με σκληρό τρόπο τον ΠΑΟΚ. Έδειξε μία ομάδα δουλεμένη, με καλή φυσική κατάσταση για την εποχή καθώς το πρωτάθλημα Σουηδίας βρίσκεται στην 14η αγωνιστική, όμως αμυντικά είναι ευάλωτη.

Mάλμε – Σλάβια Πράγας

Σερί που δείχνει Goal Goal

Είδαμε και στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, πως η Μάλμε το γκολ το δέχεται εύκολα. Συνολικά η Μάλμε μετρά 8/10 παιχνίδια που έχουν έρθει Goal Goal και over 2,5.  Παρόμοιο χαρακτήρα έχει δείξει και η Σπάρτα Πράγας που μετρά 6/7 Goal Goal. Στο 1,66 το Goal Goal.

Ντινάμο Κιέβου – Σάλτσμπουργκ

Ξεκάθαρο φαβορί

Είναι πλεονέκτημα για την Σάλτσμπουργκ το γεγονός πως η Ντινάμο παίζει λόγω πολέμου στην ¨Αρένα Λούμπλιν¨ στην Πολωνία . Στον προηγούμενο γύρο, η Ντινάμο Κιέβου απέκλεισε την Ρέιντζερς. Το πρώτο παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 1-1, στην ρεβάνς η Ντινάμο  αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 50ο λεπτό και πέτυχε δύο τέρματα Η Σάλτσμπουργκ απέκλεισε πιο καθαρά και με μεγαλύτερη ανωτερότητα από ότι δείχνει το τελικό 5-4 επι της Τβέντε. Πήρε προβάδισμα κερδίζοντας με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, στην ρεβάνς οι Ολλανδοί απλά επέστρεψαν απο το 1-3 και έφτασαν στην ισοφάριση, δίχως όμως ποτέ να πλησιάσουν στην πρόκριση. Έχει σταθερή παρουσία στους ομίλους η Σάλτσμπουργκ τα τελευταία 5 χρόνια, είναι έμπειρη και ξέρει να παίρνει την πρόκριση απο την συγκεκριμένη διαδικασία. Το Χ2Δ στο 1,44.

Γιουνγκ Μπόις – Γαλατασαράι

Σε πίεση ο Ράχμεν μετά το άθλιο ξεκίνημα

Άθλιο ξεκίνημα για την Γιουνγκ Μπόις την φετινή χρονιά. Μετρά ρεκόρ 0-2-3 τις πρώτες 5 αγωνιστικές και όπως καταλαβαίνετε ο τεχνικό της που ανέλαβε πριν το ξεκίνημα της σεζόν, βρίσκεται ήδη σε αμφισβήτηση. Δύσκολο το σταύρωμα με την ποιοτική Γαλατά. Μόνο την επιθετική τετράδα που αναμένεται να κατεβάσει ο Μπουρούκ στην Βέρνη να δει κανείς ζαλίζεται. Ζίγιεκ δεξιά, Ζαχά αριστερά, Μέρτενς πίσω απο τον Ικάρντι. Όλα αυτά απέναντι σε μία Γιουνκ Μπόις που βρίσκεται σε άθλια αγωνιστική κατάσταση και ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Πάτρικ Ράχμεν. Το διπλό της Γαλατά στην bet365 βρίσκεται στο 2,03.

Προγνωστικά Στοιχήματος