malme-sparta

Δεν ήρθαν τα γκολ που περιμέναμε στο χθεσινό πρόγραμμά, για να κλείσει η στήλη με -25 μονάδες απολογισμό. Void πήγε το Over 3 (ασιατικό) στη Νορβηγία, χάθηκε το Goal/Goal στο ΛιλΣλάβια.

Μάλμε – Σπάρτα Πράγας

Δραματική η πρόκριση της Μάλμε στην Τούμπα, όπου έβγαλε κυρίως δυνατό πνευματικό χαρακτήρα. Παρότι εμφάνισε αρκετά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι δεν πτοήθηκε όταν βρέθηκε δις πίσω στο σκορ.

Η Σπάρτα όμως, μία πιο ταχυδυναμική, πιο έτοιμη πνευματικά ομάδα απ’ ότι ο ΠΑΟΚ, μπορεί να εξαργυρώσει καλύτερα τις ανασταλτικές αδυναμίες των Σουηδών. Έχοντας αποκτήσει πλέον και αυτή αγωνιστικό ρυθμό με 9 παιχνίδια στα πόδια της, από τα οποία δεν κέρδισε μόνο το πρώτο ματς με την Στεάουα (1-1), την οποία κέρδισε στο Βουκουρέστι (2-3). Επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.10.

Γιουνγκ Μπόις – Γαλατασαράι

Κάκιστο το ξεκίνημα της Γιουνγκ Μπόις, με 0-2-3 ρεκόρ και 13 γκολ παθητικό στο πρωτάθλημα. Η άμυνά της μπάζει μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά επιθετικά διατηρεί υψηλό επίπεδο και στον συνθετικό χλοοτάπητα θα έχει πλεονέκτημα στα πατήματα, έναντι των Τούρκων.

Ούτε η Γαλατασαράι πείθει στην εκκίνηση της σεζόν, με τα δικά της ανασταλτικά ζητήματα, μετά την 5αρα από την Μπεσίκτας, δέχθηκε γκολ κι από δύο μετριού βεληνεκούς ομάδες στο πρωτάθλημα. Μπροστά όμως σφύζει ποιότητα. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.02

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Μάλμε – Σπάρτα Πράγας  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 2.10)

22:00 | Γιουνγκ Μπόις – Γαλατασαράι  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.02)