αντυπας προγνωστικα 1908

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα. Για δεύτερη στη σειρά μέρα στο στοιχημα, η στήλη έχασε μία από τις τρεις επιλογές της. Πέρασε τα δύο συνδυαστικά στοιχήματα και χάσαμε το over 3,5 στην αναμέτρηση Κοπεγχαγη – Βίμποργκ.

Συγκεκριμένα, το ματς έμεινε στο 1-1 με την Βίμποργκ να βγάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να μην παρουσιάζει τα αμυντικά κενά των προηγούμενων αγώνων, στους ο[οίους είχε δεχθεί 12 γκολ σε τέσσερα ματς!

Η Κοπεγχάγη είχε ανούσια υπεροχή στο ματς και έτσι πήγαν στράφι τα δύο συνδυαστικά στοιχήματα, στις αναμετρήσεις Σάρσμποργκ – Χαούγκεσουντ και Ατρόμητος – Άρης.

Και σήμερα το κουπόνι έχει αρκετά παιχνίδια και πάμε να δούμε αυτά με τα οποία θα… παλέψουμε.

Μπρίνε – Κόνγκσβινγκερ Προγνωστικά

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μπρίνε. Μιλάμε για ομάδα που είναι στην 2η θέση και θέλει να παραμείνει σε αυτή μέχρι το τέλος για να εξασφαλίσει την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

Μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία της ματς και στην σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με την Κόνγκσβινγκερ, θέλουμε να συνεχίσει το αήττητο σερί της.

Και το λέω αυτό γιατί, θα αγοράσω το συνδυαστικό 1Χ & over 2.5 σε απόδοση 2,35.

Σάντνες – Στάμπαεκ Προγνωστικά

Διαφορετικούς στόχους έχουν οι δύο ομάδες. Η Σάντνες παλεύει για την παραμονή. Με μία νίκη και μία ισοπαλία στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, είναι λογικό να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας…

Με άλλα λόγια δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει τα πάνω της, στο σημερινό ματς με την Στάμπαεκ.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή τους και εκτός έδρας δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους. Έχουν κερδίσει μόλις τα δύο από τα εννέα συνολικά παιχνίδια, μακριά από το σπίτι τους.

Για τον λόγο αυτό, δεν θα πάω στο «διπλό», αλλά θα αγοράσω το Χ2 μαζί με το over 2,5 στην οριακά αποδεκτή τιμή του 1,65.

Μπραουνσβάικ – Άιντραχτ Προγνωστικά

Πάντα σοβαρά βλέπει η Άιντραχτ το Κύπελλο Γερμανίας. Σήμερα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της, στην έδρα της Μπραουνσβάικ και θέλει φυσικά να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση.

Πιθανότατα θα τα καταφέρει, αφού είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές, γνώρισαν ισάριθμες ήττες και μάλιστα με βαριά σκορ. Ηττήθηκαν 5-1 από την Σάλκε και 3-1 μέσα στην έδρα τους από το Μαγδεμβούργο.  Για αυτό θα αγοράσω τη νίκη των φιλοξενούμενων στην bet365, μαζί με το over 2.5 σε απόδοση 1,98.

Προγνωστικά Στοιχήματος