τσαρλυ προγνωστικα 1908

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπονι στοιχηματος της Δευτέρας (19/08) ο Τσάρλυ!

H Τότεναμ στο πρόσωπο του Σολάνκε ελπίζει πως βρήκε τον φορ που χρειαζόταν για να ενισχύσει και να δώσει περισσότερη αποτελεσματικότητα στο ποδόσφαιρο του Ποστέκογλου.

Λέστερ – Τότεναμ

Με Σολάνκε για καλό ξεκίνημα

Στην πρεμιέρα στην έδρα της Λέστερ αναμένεται να ξεκινήσει με τον Μάντισον σε δημιουργικό ρόλο, να στηριζεται απο τους Σαρ, Μπετανκούρ, που θα καλύψουν την απουσία του τιμωρημένου Μπισουμά και επιθετική τριάδα τους Σον, Κουλουσέφσκι, Σολάνκε. Η Τότεναμ πέρυσι έκανε ένα σπουδαίο ξεκίνημα στην σεζόν, το οποίο θέλει και φέτος να το επαναλάβει. Ξεκινά στην έδρα της Λέστερ που επέστρεψε στην Πρέμιερ.

Ο Μαρέσκα εξαργύρωσε την επιτυχία με συμβόλαιο στην Τσέλσι και την θέση του ανέλαβε ο πρώην τεχνικός της Νότιγχαμ Στιβ Κούπερ. Έχει προβλήματα η Λέστερ καθώς είναι τραυματίας ο Βάρντι, ο Ντάκα και ο βασικός στόπερ Κόαντι. Περιμένω όπως και πέρυσι να ξεκινήσει καλά η Τότεναμ. Το διπλό στο 1,58.

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μεταγραφές αναβάθμισης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι και έχει βλέψεις για μία επιτυχημένη σεζόν. Απέκτησε έναν αξιόπιστο στόπερ που χρειαζόταν για να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια το 3-5-2 δίνοντας 34,5 εκ ευρώ για τον Λε Νορμάν. Αγόρασε ένα επιθετικό δίδυμο που μοιάζει να κουμπώνει μεταξύ του, πληρώνοντας 32 εκ ευρώ στην σημερινή αντίπαλο Βιγιαρεάλ για τον φορ Σέρλοθ και 75 εκ ευρώ στην Σίτι για τον Αλβάρες.

Η τακτική με δύο φορ που εφαρμόζει ο Σιμεόνε και το γεγονός πως οι δύο επιθετικοί ξεκινάνε από χαμηλά και έχουν χώρους βολεύουν τον Αργεντίνο φορ. Μοιάζει σαν το ποδόσφαιρο του Σιμεόνε να κουμπώνει στα προσόντα ενός επιθετικού που βολεύεται να παίζει σε δίδυμο. Πολλές αλλαγές έγιναν στην Βιγιαρεάλ το καλοκαίρι η ομάδα του Μαρσελίνο, παρουσιάστηκε μπερδεμένη στην προετοιμασία. Ποιό έτοιμη μοιάζει η Ατλέτικο στο ξεκίνημα της σεζόν, με προσθήκες αναβάθμισης. Το διπλό στην bet365 στο 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος