φρουρος προγνωστικα 1808

Προηγήθηκε αλλά δεν άντεξε η Νόρκεπινγκ, η Ντέντερ σε ματς ροντέο βρήκε γκολ στα χασομέρια, αλλά η Λίλε το δέχθηκε στο ίδιο λεπτό κι έτσι τίποτα δεν πήγε καλά στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος, 30 μονάδες το αρνητικό μας πρόσημο.

Μπρομαποϊκάρνα – Χάκεν

Η χαρά των γκολ αμφότερες, 12-12 τα τέρματα της Μπρόμα στα έξι τελευταία, 16-11 της Χάκεν, που τρέχει ένα απίστευτο σερί με 12 over 2,5. Over 3,5 (2,00)

Λέγκια – Ραντόμιακ

Πρόκριση επί της Μπρόντμπι μεσοβδόμαδα για την Λέγκια που γράφει 4 σερί αμφίσκορα σε όλες τις διοργανώσεις, 3/3 G/G +over 2,5 για την Ραντόμιακ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος που παίζει ανοιχτά. G/G (1,95)

Ατλ. Παραναένσε – Ζουβεντούδε

Αμφότερες με 4/6 G/G στα πιο πρόσφατα, με τη Ζουβεντούδε βέβαια να αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας. Πιστεύω πως θα σκοράρει απόψε, G/G (1,95)

Λοκ. Σόφιας – ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Κουβαλάνε κούραση οι φιλοξενούμενη από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στην Κύπρο, η Λόκο μετά τα έξι που δέχθηκε στην πρεμιέρα από την Λέφσκι συμμαζεύτηκε και γράφει 2 νίκες 1 ισοπαλία. Πιο ισορροπημένο έπρεπε να είναι το σετ αποδόσεων, 1 DNB (2,60)

Γκιμαράες – Εστορίλ

5Χ5 τρέχει η Γκιμαράες σε όλες τις διοργανώσεις στο ξεκίνημα της σεζόν, δίχως μάλιστα να έχει δεχτεί τέρμα με 11-0 γκολ. Η Εστορίλ ξεκίνησε με ντόρτι από την Σάντα Κλάρα και δε ξέρω πόσο θα αντέξουν τα δοκάρια της απόψε για να κρατηθεί. Γκιμαράες ασιατικό -1 (2,05)

Μπεσίκτας – Αντάλιασπορ

Καλό ξεκίνημα για τους ”Αετούς”, το μόνο αρνητικό απόψε είναι η παράδοση με την Αντάλια να φεύγει αήττητη στα επτά τελευταία του πρωταθλήματος. Έχει προβάδισμα η Μπεσίκτας, ασιατικό -1 (1,90)

Γάνδη – Βέστερλο

Δεν κερδίζει η Γάνδη στα τέσσερα τελευταία σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, βέβαια συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι και την ερχόμενη Πέμπτη ταξιδεύει στην Σερβία για να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν. Άπιστοι προς την Βέστερλο οι μπουκ, συνεχίζουν να την θεωρούν αουτσάιντερ παρά το σούπερ επιθετικό ξεκίνημά της, μετράει 3Χ3 νίκες με 11-5 τέρματα.

Την στηρίξαμε κόντρα στην Ουνιόν Σ.Ζ., την στηρίζουμε και σήμερα σε αποδόσεις που προκαλούν. 2 (3,60) // 2+G/G (5,50)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Mix’’

 

‘’Έδρες’’

 

‘’Boom’’

 

**Μεγάλη η χθεσινή σας συμμετοχή στο kick off the season για την εκπομπή ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ στο κανάλι του Bethome.gr στο Γιουτούμπι, σας περιμένουμε και σήμερα γιατί όπως ξέρετε: ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ!

 

Στις 16:00 παρέα με τον ψηλό που πίνει τα ρούμια σαν νεράκι..


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!