αντυπας προγνωστικα 1808

Καλημέρα φίλοι μου. Για… πλάκα πέρασαν τα δύο συνδυαστικά στοιχήματα με τα οποία ξεκίνησε το χθεσινό παρολί. Τόσο στο Μάλμε – Νόρκεπινγκ, όσο και στο Στρόμσγκοντσετ – Λίλεστρομ εμφανίστηκε στο στοιχημα το goal/goal & over 2,5. Στο πρώτο η απόδοση ήταν 1,93, στο δεύτερο 1,70.

Δυστυχώς το παρολί δεν έκλεισε γιατί το ποντάρισμά μας, στο να βρει δίχτυα ο Βέλντε δεν επιβεβαιώθηκε. Ο Νορβηγός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και στο διάστημα που αγωνίστηκε, μόνο μια φορά απείλησε και αυτή στο ξεκίνημα του ματς με ένα όχι και τόσο δυνατό σουτ.

Θα μας πληρώσει μελλοντικά, ο συγκεκριμένος παίκτης, αφού διαθέτει τρομερή ποιότητα. Χθες, δεν ήταν η μέρα του.

Πάμε κατευθείαν στα σημερινά προγνωστικά, όπου και πάλι θα ασχοληθούμε με ομάδες που έχουν ρυθμό και όχι με αυτές που τώρα ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους. Με μία μόνο εξαίρεση…

Κοπεγχάγη – Βίμποργκ Προγνωστικά

Μία ισοπαλία και τρεις ήττες, είναι ο απολογισμός της Βίμποργκ. Δεν μας ενδιαφέρει η αγωνιστική της κατάσταση, αλλά το γεγονός ότι τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί. Στην πρεμιέρα, ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Μπρόντμπι και ακολούθησαν τρεις ήττες. Από την Ράντερς (3-1), την Σίλκεμποργκ (3-2) και την Άαλμποργκ (2-3).

Με άλλα λόγια, μετρά τέσσερα σερί over 3,5 & goal/goal και μάλιστα τα τρία είναι και over 4,5!

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη έχει δύσκολη αποστολή. Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα, στα παιχνίδια των γηπεδούχων δεν μπαίνουν πολλά γκολ, θα ποντάρω στο over 3,5 σε απόδοση 2,22.

Σάρσμποργκ – Χαούγκεσουντ Προγνωστικά

Από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, η Σάρσμποργκ δεν έχει ηττηθεί. Ο απολογισμός της είναι τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, σε έξι παιχνίδια. Παραμένει ομάδα που παίζει επιθετικά και στο τελευταίο της ματς, στάθηκε άτυχη, αφού έπρεπε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Οντ Γκρένλαντ. Το λέω αυτό γιατί μετά το 1-1 είχε δοκάρι και άλλες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Η Χαούγκεσουντ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

Επειδή στο πρωτάθλημα Νορβηγίας γίνονται κηδείες, θα πάρω το 1Χ μαζί με το over 1,5 σε εξαιρετική – κατά τη γνώμη μου – απόδοση. Μιλάμε, για 1,95.

Ατρόμητος – Άρης Προγνωστικά

Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό και έχει στόχο να πραγματοποιήσει μια αρκετά καλή πορεία. Ο Άρης, πάτησε… γκάζι το τελευταίο διάστημα και προχώρησε σε μεταγραφικές κινήσεις, αλλά δε νομίζω ότι είναι ακόμα έτοιμος.

Είναι δύσκολο σε πρόβλεψη ματς, αλλά εκτιμώ ότι οι αποδόσεις που συνοδεύουν τους γηπεδούχους είναι υπερβολικές. Με… τρώει να πάρω τον «άσο», αλλά θα ποντάρω πιο συντηρητικά και θα αγοράσω και σε αυτό το παιχνίδι, στην bet365 το 1Χ μαζί με το over 1,5 σε απόδοση 2,07.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!