Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Πέρασε καιρός από την τελευταία στήλη, η οποία ήταν θριαμβευτική με τη δικαίωση της ουραγού που κερδίζει μόνο Αύγουστο μία συγκεκριμένη αντίπαλο! Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές. 

Εδώ και δύο εβδομάδες έχουν μπει στο παιχνίδι και οι μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, από την προηγούμενη και οι μικρές της Αγγλίας. Αυτές μαζί με τις δύο κατηγορίες της Βραζιλίας είναι που συνήθως με απασχολούν, όπως και το εξαιρετικό πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, όπου βγαίνουν κατά καιρούς κάτι ωραία σημεία. 

 

Κόουβ Ρέιντζερς – Νταμπάρτον Προγνωστικά

 

Στην Λιγκ 1 της Σκωτίας, έπειτα από δύο αγωνιστικές, η Κόουβ Ρέιντζερς είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη! Απόψε υποδέχεται την Νταμπάρτον, η οποία έχει 2/2 ισοπαλίες, αλλά πολύ άσχημη παράδοση με τη συγκεκριμένη αντίπαλο! Η Κόουβ Ρέιντζερς έχει κερδίσει την Νταμπάρτον και τις τρεις φορές που την υποδέχθηκε στο παρελθόν, χωρίς να έχει δεχθεί καν γκολ! Επιλογή μου ο άσος της Κόουβ Ρέιντζερς στο 2,25 στην Fonbet. Στα θετικά πώς έχει πτωτικές τάσεις, πολλές φορές σε Αγγλία και Σκωτία τέτοια σημεία επιβεβαιώνονται. 

Χάλιφαξ – Όλντερσοτ Προγνωστικά

 

Στη Νάσιοναλ Λιγκ είναι μόλις η δεύτερη αγωνιστική, έχουμε επομένως την περσινή εικόνα των ομάδων και την πρώτη φετινή. Η Χάλιφαξ έπαιξε play off πέρυσι, τερματίζοντας δύο βαθμούς πάνω από την Όλντερσοτ. Και φέτος όχι απλά ξεκίνησε με νίκη, κέρδισε εντός την Μπαρνέτ, που θεωρείται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Την ίδια στιγμή η Όλντερσοτ έφερε ισοπαλία εντός με την Φόρεστ Γκριν. Σε αυτό το παιχνίδι κολλάει η ατάκα: “αφού κέρδισε την Μπαρνέτ, μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε”. Απλά θέλουμε μία καλή εμφάνιση των γηπεδούχων. Ο άσος της Χάλιφαξ στο 2,45 στην Fonbet.

 

Σαπεκοένσε – Γκουαρανί Προγνωστικά

 

Η Γκουαρανί μας πλήρωσε θετικά την Δευτέρα, ευκαιρία να μας πληρώσει και με ήττα! Η Σαπεκοένσε “καίγεται” για βαθμούς, βέβαια δεν έχει σούπερ – αποτελεσματική έδρα, ίσως και το αντίθετο. Αλλά ουσιαστικά κοντράρουμε την πολύ κακή εκτός έδρας Γκουαρανί, που για να σωθεί πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα. Μόνο μία ομάδα στο παρελθόν το έχει καταφέρει έχοντας όσους βαθμούς και αυτή, ως ουραγός, τέτοια εποχή. Μακριά από το γήπεδό της έχει μόλις μία νίκη σε όλο το 2024, στην έδρα της Ιτουάνο, με 11 ήττες σε 15 αγώνες. Ειδικά στο εθνικό πρωτάθλημα, δεν έχει νίκη εκτός με εφτά ήττες στα εννιά τελευταία! Με αρκετό ρίσκο, θα επιλέξω τον άσο της Σαπεκοένσε στο 2,15 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.