φρουρος προγνωστικα 170824

Καλό Σουκού στους φίλους του Bethome.gr, εκκίνηση για τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης από σήμερα, πλην της Bundesliga βέβαια που συνηθίζουν να δίνουν πρώτα αγώνες κυπέλλου.

Την περασμένη Πέμπτη οι επιλογές μας για τα προγνωστικά στοιχήματος πέσανε στο κενό, 15 μονάδες μας στοίχησε η αστοχία ενώ αναφέρω για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι πως τα πρωταθλήματα που ξεκινούν σήμερα, δεν θα με απασχολούν για τις πρώτες εβδομάδες, ας βρούνε πρώτα ρυθμό κι εδώ είμαστε.

Γκέτεμποργκ – Σίριους

Μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία για την Γκέτεμποργκ, δεν κερδίζει στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Στον αντίποδα η Σίριους σκόραρε 16 γκολ στα έξι δικά της τελευταία και μετρά 4/5 νίκες στα πιο πρόσφατα. 2 DNB (2,20)

Στρομσγκόντσετ – Λίλεστρομ

Συμπλήρωσε αισίως 8 αγώνες δίχως νίκη η γηπεδούχος, βολεύεται καλύτερα εκτός έδρας η Λίλεστρομ έχοντας πετύχει τέσσερα ‘’διπλά’’ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Δεν είναι τόσο αουτσάιντερ απόψε, 2 DNB (2,00)

Σιντ Τρούιντεν – Ντέντερ

3/3 ήττες στο ξεκίνημα για την Σιντ Τρούιντεν, δέχτηκε μάλιστα 11 γκολ συνολικά. Αντίθετο ξεκίνημα για την Ντέντερ που είναι αήττητη με 2 νίκες 1 ισοπαλία σκοράροντας μέσο όρο 2 τέρματα. 2 DNB (2,00)

Μάλμε – Νόρκεπινγκ

Πρόκριση στην παράταση για τη Μάλμε μεσοβδόμαδα εναντίον του ΠΑΟΚ, δεν προλαβαίνει να ξεκουραστεί γιατί την ερχόμενη βδομάδα έρχεται η Σπάρτα Πράγας. Προφανώς και θα δούμε αλλαγές στο βασικό σχήμα, ευκαιρία για τη Νόρκεπινγκ που βρίσκεται σε καλή κατάσταση γράφοντας 4 σερί νίκες με μόλις ένα γκολ παθητικό να ρίξει την τουφεκιά της. 2 (8,00) // 2+G/G (13,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’DNB’’

‘’Boom’’


👉**Επιστροφές Καταστροφές σήμερα στο κανάλι του Bethome.gr στο Γιουτούμπι για την εκπομπή ‘’ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ’’ παρέα φυσικά με τον ψηλό που πήρε 1 μήνα άδεια ο αθεόφοβος!!

Στις 16:00 σας περιμένουμε για μπόλικο Live και το καθιερωμένο μας σουσού..

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΩ