αντυπας προγνωστικα 170824

Καλημέρα φίλοι μου, αλλά σήμερα θα ξεκινήσω με γκρίνια. Μια χαρά ήταν το χθεσινό μας ποντάρισμα, αλλά αν υπάρχει ένα σύννεφο γκαντεμιάς πάνω από το κεφάλι μας, δεν πρόκειται να περάσει το παρολί.

Παίρνω το ρίσκο και αγοράζω στο 1,91 το over 2,5 της Πόρτο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σάντα Κλάρα. Και το ματς γίνεται 0-2 στο 25’. «Το πιάσαμε το στοιχημα» λες και ασχολείσαι με το επόμενο χρονικά παιχνίδι, αυτό της Μίντιλαντ, που παρεμπιπτόντως πέρασε, έστω και στις καθυστερήσεις.

Τρίτο γκολ δεν μπαίνει ποτέ, έστω και αν οι γηπεδούχοι έμειναν στο 63’ με 10 παίκτες. Η Πόρτο πήρε τη νίκη και εμείς, μην πω τι…

Βέβαια αν είχε μπει ένα γκολ στην Πόρτο θα πέφταμε στην ευκαιρία της χρονιάς. Θέλαμε νίκη της Γιουνάιτεντ σε συνδυασμό με over 1,5. Κερδίζει η Μάντσεστερ με 1-0 και απλά δείτε την ευκαιρία που χάθηκε στις καθυστερήσεις. Κυριολεκτικά σε άδειο τέρμα…

Πάμε στα σημερινά, πάντα με την ελπίδα να σπάσει αυτό το πολύ άσχημο σερί που τρέχει η στήλη.

Μάλμε – Νόρκεπινγκ προγνωστικά

Η Μάλμε έκανε την ζημιά στον ΠΑΟΚ. Πέτυχε γκολ στην τελευταία φάση του ματς και στην παράταση πήρε την πρόκριση. Μιλάμε για ομάδα που στο επιθετικό κομμάτι είναι πέρα για πέρα ποιοτική, αλλά προβλήματα στα μετόπισθεν αντιμετωπίζει.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ δέχθηκε στα δύο ματς πέντε γκολ και προκρίθηκε!

Σήμερα επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις και υποδέχεται τη Νόρκεπινγκ. Έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά ηα απόδοση που την συνοδεύει δεν είναι ικανοποιητική. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, έχουν βρει δίχτυα και στα επτά τελευταία τους ματς και το σημαντικότερο, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες.

Για τον λόγο αυτό θα αγοράσω στο 1,93 το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5.

Στρόμσγκοντσετ – Λίλεστρομ προγνωστικά

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 10 σερί over 2,5 μετρά η Λίλεστρομ και μάλιστα τα επτά συνδυάστηκαν και με goal/goal. Ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό σερί , το οποίο εύχομαι να συνεχιστεί, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Στρόμσγκοντσετ.

Γιατί η επιλογή μου στο συγκεκριμένο ματς, θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ. Απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος είναι 1,70.

Βόλος – Ολυμπιακός προγνωστικά

Πρεμιέρα στην Superleague, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον Βόλο και να θέλει φυσικά να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με το δεξί. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά και σε αυτό το παιχνίδι η απόδοση που τους συνοδεύει είναι μικρή.

Από την εικόνα που έχουμε από τα φιλικά, σε δύο παίκτες πηγαίνει εύκολα το χέρι στο να ποντάρει κάποιος για anytime scorer. Ο πρώτος σκόρερ στις φιλικές αναμετρήσεις, ήταν ο Ζέλσον Μαρτίνς και αυτός που μπήκε στα ματς με… σπασμένα φρένα, ο Βέλντε. Ο Νορβηγός εξτρέμ έχει παίξει σε τέσσερα ματς, στα τρία βρήκε δίχτυα και σε αυτό που δεν σκόραρε, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε την ισοπαλία, κόντρα στη Ρόμα.

Θα ποντάρω στον Βέλντε στην bet365 σε απόδοση 2,87!

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!