panthesaliko

Από τα χθεσινά combo πλήρωσε μόνο αυτό στο Ικόνιο, ενώ την πορτογαλικήμπόμπα” την αγγίξαμε μέχρι την κόντρα αποβολή στο 61ο λεπτό. Στις -15 μονάδες ο απολογισμός της Παρασκευής και πάμε στο πρώτο πλήρες Σαββατοκύριακο της νέας σεζόν.

Βόλος – Ολυμπιακός

Ενισχυμένος μεσοεπιθετικά μπαίνει στη νέα σεζόν ο Βόλος, αλλά με άπειρο για τα ελληνικά δεδομένα προπονητή. Μοιάζει πολύ δύσκολο να περιορίσει τον Ολυμπιακό που επανεκκινεί με φόρα από την κατάκτηση του Conference League. Στα φιλικά του Αυγούστου η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έδειξε να έχει βρει επιθετικό ρυθμό και σε ένα “ερυθρόλευκο” γήπεδο αναμένεται να κυριαρχήσει. Επιλογή το 2 & Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Νασιονάλ Μαδέιρα – Σπόρτινγκ

Η Νασιονάλ ήταν πανίσχυρη στη Μαδέιρα την περασμένη σεζόν, σκόραρε με μεγάλη ευκολία. Με τον ενθουσιασμό της επιστροφής στα “σαλόνια” της Πορτογαλίας μπορεί να ζορίσει την Σπόρτινγκ, η οποία από τη μία έχει μπει με επιθετικό ρυθμό στην σεζόν, αλλά παρουσιάζει “νεκρά” διαστήματα. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.05

Γιαγκελόνια – Κρακόβια

Η Γιαγκελόνια είχε αρκετές ημέρες στη διάθεσή της για να ανασυνταχθεί από τον αποκλεισμό στο Champions League, τον οποίο έδειξε να αποδέχεται. Είναι τρομερά συνεπής δημιουργικά ειδικά στο Μπιαλίστοκ, αναμένεται να αντιδράσει, αλλά η Κρακόβια είναι ύπουλη ομάδα στα ταξίδια της και θα βρει χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00

Παρολί

Τρεις επιλογές από Πορτογαλία, Γαλλία & Τουρκία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.02.

Πρώτη επιλογή το 1Χ & Under 3.5 (1.72) στο Ρίο ΆβεΦαρένσεΔεν αποτελεί κριτήριο η ήττα της πρεμιέρας στο “Αλβαλάδε” για την ενισχυμένη Ρίο Άβε, η οποία στο “Ντος Άρκος” είναι αρκετά αποτελεσματική μέσα στο 2024. Η Φαρένσε απογοήτευσε στην πρεμιέρα, έδειξε ότι θα χρειαστεί χρόνο να δέσει, οπότε η έδρα έχει τον πρώτο λόγο. 

Δεύτερη επιλογή το 2 DNB (1.72) στο ΜπρεστΜαρσέιγ. Την άνοιξη η Μπρεστ έκανε το “θαύμα” εξασφαλίζοντας εισιτήριο για το Champions League, αλλά στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε ανέτοιμη για την πρεμιέρα. Η Μαρσέιγ κάνει restart με τον Ντε Τζέρμπι στον πάγκο, με νέα πρόσωπα στην επίθεση. Αξίζει στοιχηματικής στήριξης το τακτικό πλάνο του Ιταλού κόουτς.

Τρίτη επιλογή το διπλό της Φενέρμπαχτσε με -1 ασιατικό χάντικαπ (1.70) στην έδρα της ΓκιόζτεπεΗ Γκιόζτεπε παρουσιάστηκε συνεπής ανασταλτικά στην πρεμιέρα της, αλλά της λείπει η ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι. Δύσκολα θα απειλήσει τη Φενέρ που ταξιδεύει πεισμωμένη στην Σμύρνη μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. 

Προγνωστικά Στοιχήματος

15:45 | Γιαγκελόνια – Κρακόβια  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.00)

20:00 | Βόλος – Ολυμπιακός  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 1.80)

20:00 | Νασιονάλ Μαδέιρα – Σπόρτινγκ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.05)

Παρολί

17:30 | Ρίο Άβε – Φαρένσε  ➡ 1Χ & Under 3.5 (απόδοση 1.72)

18:00 | Μπρεστ – Μαρσέιγ  ➡ 2 DNB (απόδοση 1.72)

21:45 | Γκιόζτεπε – Φενέρμπαχτσε  ➡ Φενέρμπαχτσε -1 ασιατικό (απόδοση 1.70)