αντυπας προγνωστικα 160824

Καλημέρα φίλοι μου και καλό στοιχηματικό τριήμερο να έχουμε. Πλέον μπαίνουμε σε ρυθμούς… χειμώνα στα προγνωστικα στοιχηματος, αφού ξεκινούν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα.

«Έχουμε πρεμιέρα στην Αγγλία, στην Γαλλία, στην Ισπανία και φυσικά αρχίζει και η δική μας Superleague. Πριν πάμε στα σημερινά ματς, θα πούμε για τα χθεσινά, όπου μόνο ο Καρβαλιάλ δικαίωσε τη στήλη, αφού πέρασε το καλοπληρωμένο «διπλό», με απόδοση 2,25.

Στο Λέγκια – Μπρόντμπι, η… επιστήμη σηκώνει τα χέρια, αφού το ματς έγινε 1-1 στη λήξη του ημιχρόνου και τρίτο γκολ δεν μπήκε ποτέ.

Στο Πάφος – ΤΣΣΚΑ Σόφιας, οι Κύπριοι άργησαν να πάρουν μπρος και το over 2,5 εμφανίστηκε στο ημίχρονο.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Σάντα Κλάρα – Πόρτο προγνωστικά

Με το δεξί ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες. Και αν για την Πόρτο δεν είναι είδηση το να κερδίσει με 3-0 την Ζιλ Βιθέντε, δεν ισχύει το ίδιο για τη Σάντα Κλάρα.

Πέρασε με το εντυπωσιακό 4-1 από την έδρα της Εστορίλ και σήμερα θα μετρήσει δυνάμεις, απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά στο 1,57 δεν πρόκειται να τους αγοράσω. Θα πάρω το ρίσκο και θα τιμήσω στο 1,91 το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς.

Λίνγκμπι – Μίντιλαντ προγνωστικά

Η Μίντιλαντ την προσεχή Τετάρτη δίνει ένα πέρα για πέρα σημαντικό ματς, αφού έχει καταφέρει να φτάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Πριν από αυτό το μεγάλο ματς, η Μίντιλαντ παίζει στην έδρα της Λίνγκμπι και φυσικά θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα. Σε τέσσερις αγωνιστικές μετρά δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες και στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι ακολουθούν διαφορετική διαδρομή, αφού στα τέσσερα δικά τους ματς, έχουν να επιδείξουν δύο ισοπαλίες. Φαβορί για τη νίκη είναι οι φιλοξενούμενοι και στην bet365 το 1,85 που δίνει το «διπλό» είναι συμπαθητικό.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ προγνωστικά

Πρεμιέρα στην Πρέμερ Λιγκ και θα δείξουμε εμπιστοσύνη στην Γιουνάιτεντ, έστω και αν μιλάμε για ομάδα που πολλές φορές μας έχει πουλήσει.

Υποδέχεται την Φούλαμ και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί. Προέρχεται από ήττα στα πέναλτι στο Community Shield, από την Σίτι και δε νομίζω ότι θα στραβοπατήσει και κόντρα στην Φούλαμ.

Σε απόδοση 1,78 θα αγοράσω τη νίκη των γηπεδούχων, μαζί με το over 1,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος