φρουροσ προγνωστικα 130824

Καλημέρα, καλή βδομάδα στους απανταχού φίλους του Bethome.gr. Μπορεί το σερί της στήλης για τα προγνωστικά στοιχήματος να συνεχίστηκε και την περασμένη Κυριακή με 4 σερί ταμεία, το πρόσημό μας ωστόσο ήταν αρνητικό αφού η Σεν Γκάλεν μας πέρασε με void τη δυάδα μένοντας στο φτωχό 1-0.

-7,64 μονάδες λοιπόν και περνάμε στις ρεβάνς του Champions League, με τις αναμετρήσεις να δίνουν υποσχέσεις για μεγάλη βραδιά.

ΠΑΟΚ – Μάλμε

Δε γίναμε σοφότεροι με ότι είδαμε μια βδομάδα πριν στην Σουηδία, με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό η Μάλμε, έχει όμως αρκετά θέματα στα μετόπισθεν. Μπορεί ο βαθμός ετοιμότητας του ΠΑΟΚ να απέχει σε σχέση με τους Σουηδούς, έδειξε όμως πως μπορεί να σκοράρει έστω και με λιγότερες ευκαιρίες. G/G +over 2,5 (2,15)

Φερεντσβάρος – Μίντιλαντ

Δίκαιη επικράτηση των Δανών στο 1ο ματς, άξιο αναφοράς το γεγονός πως τρέχουν 4 σερί εντός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις δίχως να δεχτούν τέρμα. Η Φερεντσβάρος δεν έχει επιλογή απ’ το να επιτεθεί, περιμένω να σκοράρει σήμερα τουλάχιστον. Η Μίντιλαντ θα δώσει γήπεδο για να χτυπήσει στη μετάβαση, μαζί με τις κλοτσιές κρατάμε το G/G +από μια κάρτα για κάθε ομάδα (2,00)

Φενερμπαχτσέ – Λιλ

Βούτυρο στο ψωμί του γκρινιάρη βοηθού μεταφραστή είναι το αποψινό, θα διαμαρτύρεται από τα αποδυτήρια ακόμη στον Ισπανό Σάντσεθ. Η Φενέρ θέλει να ανατρέψει το 2-1 του 1ου αγώνα, με τα αμυντικά της θέματα θα χρειαστεί να σκοράρει περισσότερα από ένα.

Στον αντίποδα η Λιλ θα επιδιώξει να πετύχει τέρμα και να κόψει τη φόρα των Τούρκων, την περασμένη βδομάδα δημιούργησε αρκετές φάσεις και σήμερα αναμένεται να βρει εκ νέου χώρους.  G/G +από μια κάρτα για κάθε ομάδα (2,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος

**Στο Discord σας περιμένει ήδη ένα Τριξάκι με Κόκκινες καθώς περιμένω απόψε οι κλοτσιές να έχουν τις τιμητικές τους.

Τσεκάρετε εδώ!