ραγκάτσησ προγνωστικα 130824

Δείτε ποια προγνωστικα στοιχηματος ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης την Τρίτη (13/08)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Όλες οι ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League διεξάγονται απόψε καθώς αύριο παίζει στη Βαρσοβία ο τελικός του Super Cup. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, εκτάκτως στις 18:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube. Ο Δημήτρης Βασιλάκος θα μας ενημερώσει για τα ματς της βραδιάς.

ΠΑΟΚ – Μάλμε

Ο ΠΑΟΚ υπέφερε στη Σουηδία και το τελικό 2-2 τον κολακεύει. Απόψε, έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και της υψηλής θερμοκρασίας που ίσως επηρεάσει τους Σκανδιναβούς. Η Μάλμε έδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά έχει θέμα στις μεταβάσεις του αντιπάλου. Σε κάθε περίπτωση, περιμένω να δούμε γκολ. Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να σκοράρει, τουλάχιστον, δύο για να προκριθεί. Το g/g και over το συναντάμε στην bet365 κοντά στο 2,20.

Φενέρμπαχτσε – Λιλ

Στο Μπαχτσέ περιμένω παιχνίδι παρόμοιο με αυτό της Τούμπας. Η Φενέρ είναι φωτιά από τη μέση και μπροστά αλλά έχει στόπερ το Σογιουντσού! Κι εδώ το g/g και over το συναντάμε κοντά στο 2,20.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Δυάδα Τρίτης