φρουρος προγνωστικα 1108

Επιβεβαίωσε την επιλογή μας για τα προγνωστικά στοιχήματος η Βέστερλο που ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέτρεψε με τρίμπαλο στο ημίχρονο, βρέθηκε μπροστά με 4-1 κι επικράτησε τελικά 4-3 της Ουνιόν αφού έριξε στροφές.

Προσθέσαμε επιπλέον 67,5 μονάδες, παραπλήσια θα κινηθούμε σήμερα.

Σεν Γκάλεν – Γκρασχόπερς

5Χ5 σε όλες τις διοργανώσεις τρέχει η Σεν Γκάλεν, σκοράροντας μάλιστα μέσο όρο τρία γκολ. Δίχως νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν οι ‘’Ακρίδες’’, 2 ήττες 1 ισοπαλία και 3/3 over 2,5. 1 Ασιατικό Χάντικαπ -1 (2,08)

Σοντερίσκε – Κοπεγχάγη

Πίνει θάλασσα η νεοφώτιστη στην κατηγορία Σοντερίσκε, σκόραρε μόλις ένα τέρμα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και δέχθηκε έξι. Η Κοπεγχάγη θέλει αν ρεφάρει την εντός έδρας ισοπαλία με τη Ράντερς, την σφυροκόπησε αλλά έμεινε στο 1-1. Αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις με 5 νίκες 1 ισοπαλία πετυχαίνοντας 15 γκολ. 2 Ασιατικό Χάντικαπ -1 (2,08)

Μπρόντμπι – Άαρχους

Επιθετικό ξεκίνημα παρουσιάζουν αμφότερες, καθρέπτης τα στατιστικά των γκολ με 7-4 στις τρεις πρώτες στροφές τους. Over 2,5 (2,00)

Κονγκσβίνγκερ – Λιν

Δεν κερδίζει στα έξι τελευταία η γηπεδούχος με 3 ήττες 3 ισοπαλίες δεχόμενη 17 γκολ. 20 τέρματα πέτυχε η Λιν στα έξι δικά της πιο πρόσφατα, με 4/6 νίκες. Λιν over 1,5 (2,20)

Σιράκ – Νόα

Προφανώς και στο μυαλό των παιχτών της Νόα είναι η ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στην ΑΕΚ, εκεί θα πρέπει να υπερασπιστούν το 3-1 υπέρ τους απ’ τον 1ο αγώνα. Η Σιράκ στις 27 του περασμένου Απρίλη υποδέχθηκε την Νόα και την κέρδισε με 1-0, έχει την ευκαιρία για την ρεπέτα απόψε σε αποδόσεις που ζαλίζουν. 1 DNB (4,33)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Asian’’

 

‘’Over’’

 

‘’Ρεπέτα’’