αντυπασ προγνωστικα 100824

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια του Σαββάτου (10/08)!

Καλημέρα φίλοι μου και καλή… χρονιά να έχουμε. Πάντα λέω «καλή χρονιά», όταν ξεκινούν οι Άγγλοι. Τα απογεύματα του Σαββάτου έχουν ξανά άλλο χρώμα και θα περιμένουμε τα over στις μικρές κατηγορίες. Και όταν αρχίζουν οι Άγγλοι, τότε ξεκινά και η στοιχηματική χρονιά.

Προσωπικά θα ασχοληθώ για το… καλό, αλλά σε αυτή εδώ τη γωνιά θα περιμένουμε λίγο να δούμε την εικόνα των ομάδων και μετά θα προτείνουμε ματς.

Πριν πάμε στα σημερινά, όπου το κουπόνι είναι γεμάτο, πρέπει να αναφερθούμε στα χθεσινά προγνωστικά, όπου η στήλη πήγε άσχημα. Και στα τρία παιχνίδια που ασχοληθήκαμε, μας έλειψε ένα γκολ. Η Γαλατά κέρδισε με ανατροπή 2-1 και εμείς είχαμε ποντάρει στο over 3,5, η Βέιλε δεν βρήκε δίχτυα (τις ακυρώθηκε γκολ) για να περάσει το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 στο ματς με τη Μίντιλαντ και τέλος η Σταντάρ, αν και ήταν καλύτερη από τη Μαλίν, δεν βρήκε δίχτυα και το ματς έμεινε στο 0-0.

Πάμε τώρα στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, όπου η στήλη θα ασχοληθεί αρκετά με το Βελγικό πρωτάθλημα.

Άαλεσουντ – Μος προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες για τις δύο ομάδες. Η Άαλεσουντ παλεύει για την παραμονή και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, η Μος δίνει μάχη για την άνοδο και βρίσκεται στο δεύτερο βαθμολογικό σκαλοπάτι.

Φαβορί για νίκη είναι οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν θέλω να μπλέξω με σημείο. Θα αγοράσω το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 στην bet365 σε απόδοση 1,90. Και θα το κάνω αυτό γιατί η Άαλεσουντ, μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία, αλλά πληρώνει την κακή αμυντική της λειτουργία. Στην επίθεση βρίσκει δίχτυα και έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της ματς.

Η Μος ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Βαλερένγκα και μπήκε στοπ στο νικηφόρα σερί (τέσσερις νίκες).

Βέστερλο – Ουνιόν προγνωστικά

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Βέστερλο στο πρωτάθλημα. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές κέρδισε και μάλιστα με σκόραρε επτά φορές! Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα έκαμψε την αντίσταση της Σερκλ μπριζ με 3-0 και στη συνέχεια πήγε στην έδρα της Μαλίν και κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-2.

Η Ουνιόν προέρχεται από ήττα με 3-1 από την Σλάβια Πράγας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ  και πάλι καλά που πέτυχε και ένα γκολ στο τέλος και έχει κάποιες ελπίδες πρόκρισης.

Βάσει της εικόνας των ομάδων, το over 2,5 – έστω και στο 1,65 – είναι πιθανό και θα το τιμήσω.

Άντερλεχτ – Λέουβεν προγνωστικά

Και σε αυτό το ματς η επιλογή μου θα είναι να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο παιχνίδι. Το over 2,5 το συναντάμε στο 1,70. Απόδοση τίμια, κατά τη γνώμη μου.

Η Άντερλεχτ έχει ξεκινήσει τη χρονιά με δύο νίκες (1-0 την Σεντ Τρούιντεν και 2-1 εκτός έδρας την Αντβέρπ), αλλά και η Λέουβεν έχει μπει με το δεξί. Προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 3-1 επί της Γκενκ και στην πρεμιέρα πήρε ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Μπίρσχοτ.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου