αντυπασ προγνωστικα 090824

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Παρασκευής (09/08)!

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε ένα δυνατό τριήμερα. Δεν μας ήθελε χθες να πληρωθούμε, αλλά δεν πρόκειται να γκρινιάξω. Τα ματς τα είδαμε σωστά, αλλά υπάρχουν μέρες που όσο σωστά και αν διαβάσεις τα παιχνίδια, δεν θα καθίσει η μπίλια.

Συγκεκριμένα, στα χθεσινά ματς η στήλη πρότεινε τη νίκη της Μόλντε και οι Νορβηγοί «καθάρισαν» για πλάκα την Σερκλ Μπριζ. Από εκεί και πέρα, θέλαμε να σημειωθούν τρία γκολ στο παιχνίδι της Ριέκα με την Έλφσμποργκ και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1. Τρίτο γκολ, δεν μπήκε ποτέ και ίσως έπαιξε ρόλο, ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν νωρίς με 10 παίκτες.

Στο Παρτιζάν – Λουγκάνο θέλαμε να μην χάσουν οι φιλοξενούμενοι και να σημειωθούν στο ματς τουλάχιστον δύο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 1-0…

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Μίντιλαντ – Βέιλε προγνωστικά

Με το αριστερό έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Βέιλε, αφού σε τρία ματς, γνώρισε ισάριθμες ήττες. Τα έχει παλέψει πάντως τα παιχνίδια και όλες οι ήττες είναι στο γκολ.

Η Μίντιλαντ από την πλευρά της, έχει δώσει έξι ματς, μιας και έχει υποχρεώσεις και στην Ευρώπη και βρίσκεται μάλιστα μια ανάσα από την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεσοβδόμαδα κέρδισε με 2-0 την Φερεντσβάρος και πάει στη Βουδαπέστη ως φαβορί για την πρόκριση.

Το πρώτο λόγο για τη νίκη, έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν έχουν γνωρίσει την ήττα (τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες). Δεν θα μπλέξω με σημείο και θα αγοράσω στο 1,95 το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5.

Γαλατασαράι – Χατάισπορ προγνωστικά

Να ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται τον τελικό του Σούπερ Καπ, θέλει η Γαλατά. Η περσινή πρωταθλήτρια, όχι μόνο ηττήθηκε από την Μπεσίκτας, αλλά διασύρθηκε. Το τελικό 0-5 μιλά από μόνο του.

Είναι δεδομένο, ότι στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδια με την Χατάισπορ θα προσπαθήσει να γυρίσει σελίδα και να ικανοποιήσει τους φίλους της και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Η εικόνα που έχουμε από τους φιλοξενούμενους, είναι από την περσινή σεζόν, την οποία έκλεισε με πέντε goal/goal στα έξι τελευταία της ματς.

Θα πάρω στο 2,10 στην bet365 το over 3,5. Κάτι που πέρυσι, η πρωταθλήτρια συνήθιζε να φέρνει στα παιχνίδια της.

Σταντάρ Λιέγης – Μαλίν προγνωστικά

Μπορεί στην πρεμιέρα η Μαλίν να έκανε την έκπληξη και να πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Μπριζ, ωστόσο στην 2η αγωνιστική τα θαλάσσωσε. Υποδέχθηκε την Βέστερλο και ηττήθηκε με το βαρύ 4-2.

Η Σταντάρτ από την πλευρά της, δεν έχει δεχθεί γκολ και σε δύο ματς, μετρά τέσσερις βαθμούς. Θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα της και θα την στηρίξω. Θα αγοράσω τον «άσο» σε απόδοση 2,45 γιατί είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου