μπασκετ

Καλημέρα σας. Ο τίτλος του προηγούμενου κειμένου επιβεβαιώθηκε, όχι, όμως, το όλον του πονταρίσματός μας. Το ταξίδι της γαλανόλευκης έφτασε στο τέλος του, αφού έχασε εν τέλει εύκολα από τη Γερμανία με 76-63, αλλά το συνολικό σκορ ήταν χαμηλότερο από αυτό που περιμέναμε. Έτσι η πρότασή μας δε μας έστειλε στο ταμείο στο παμε στοιχημα.

Πλέον, έχουμε μπει στην τελική ευθεία με τους αγώνες των ημιτελικών, που θα μας δώσουν το ζευγάρι του σαββατιάτικου τελικού.

Γαλλία – Γερμανία Προγνωστικά

Με εκπληκτική συγκέντρωση και αμυντική προσπάθεια, η Γαλλία καθήλωσε στο πρώτο ημίχρονο τον Καναδά και στο τέλος πήρε το εισιτήριο για την τετράδα με 82-73, την Τρίτη. Προηγουμένως είχε προβληματίσει με την εικόνα της, αλλά στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της η διοργανώτρια έδειξε έτοιμη να ανταποκριθεί.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Γερμανία δυσκολεύτηκε για περίπου ένα ημίχρονο. Όταν ανέβασε την πίεσή της, τότε δημιούργησε στην Ελλάδα πολύ σημαντικά προβλήματα και ο δείκτης του σκορ είναι μία απόδειξη. Επιθετικά έχει ταλέντο και θεωρούμε ότι δύσκολα θα μείνει ξανά κάτω από τους 80 πόντους. Άλλωστε και στο μεταξύ τους για τη φάση των ομίλων, οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ είχαν επιβληθεί με 85-71, με το τελικό σκορ να είναι κολακευτικό για τους «μπλε».

Με οδηγό αυτό το ματς θα πορευτούμε και θα κρατήσουμε τη νίκη της Γερμανίας στο -2,5 μαζί με το Over 149,5 πόντοι, που προσφέρεται στο 2,32. Η ποιότητα και των δύο ομάδων θα είναι καθοριστική για να ανέβει λίγο το σκορ, παρότι ο ρυθμός δεν αναμένεται να είναι φρενήρης, και για αυτό επιλέγουμε το Over, ενώ πιστεύουμε ότι οι Γερμανοί δε θα συναντήσουν πάρα πολύ μεγάλη αντίσταση από τους Γάλλους, που στην περιφέρεια δεν έχουν πολλές λύσεις.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα


👉ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!