prognostika stoiximatos 08082024

Καλημέρα στην παρέα του Bethome.gr! Επίδειξη δύναμης από τη Χάκεν στη χθεσινή αναμέτρηση με την Πάιντε, την οποία συνέτριψε με 6-1 και επιβεβαίωσε εύκολα το Over 4.5 (2.30). Ωστόσο, μας τα χάλασαν Κοπεγχάγη και Μπάνικ Οστράβα με το τελικό 1-0 ανάμεσα τους, όπου και είχα επιλέξει το G/G & Over 2.5 στο 2.10. Πάμε να δούμε όμως τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, που έρχονται και πάλι από τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Σίλκεμποργκ – Γάνδη Προγνωστικά

Φαινομενικά η Γάνδη είναι το φαβορί για την πρόκριση από το ζευγάρι αυτό, καθώς έχει πολύ περισσότερη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ωστόσο, αμυντικά δείχνει ότι έχει προβλήματα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Σίλκεμποργκ. Πάμε με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.97.

Μπρόντμπι – Λέγκια Βαρσοβίας Προγνωστικά

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης θέλει η Μπρόντμπι, η οποία είναι σε καλό φεγγάρι μέχρι τώρα. Έχει τον πρώτο λόγο, κόντρα σε μια Λέγκια που προβλημάτισε στο τελευταίο της, ειδικά στα ανασταλτικά της καθήκοντα, όμως έχει τον τρόπο να σκοράρει. Θα πάμε με το 1Χ & G/G σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοιχήματος