αντυπασ προγνωστικα 070824

Τα προγνωστικά πάμε στοίχημα του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Τετάρτης (07/08)!

Καλημέρα φίλοι μου. Επιστροφή στις επιτυχίες, μιας και πέρασε η τριάδα που σας πρότεινε η στήλη, με απόδοση 6,9. Τα πρώτα δύο προγνωστικά, πέρασαν για πλάκα και χωρίς άγχος. Ο Γκαρσία βρήκε δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο, στην εκτός έδρας ήττα της ΑΕΚ από τη Νόα και στο Μάλμε – ΠΑΟΚ το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 έγινε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο τρίτο και τελευταίο χρονικά παιχνίδι, είχαμε σασπένς σε σημείο που πίστεψα ότι θα χάναμε και πάλι το παρολί για ένα γκολ. Θέλαμε να μην ηττηθεί η Ντιναμό Κιέβου και να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς με τη Ρείντζερς.

Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν στο 37’ και φτάσαμε στην τελευταία φάση του ματς, όπου η Ρέιντζερς ισοφάρισε σε 1-1 και αμέσως ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη…

Μας χαμογέλασε η τύχη και ελπίζω να μην μας εγκαταλείψει αμέσως και να συνεχίσουμε και σήμερα στους ίδιους ρυθμούς.

Σλάβια Πράγας – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ προγνωστικά

Μεγάλη εικόνα για τις δύο ομάδες δεν έχουμε. Μόλις έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα τους και η Σλάβια μετρά τρεις αγώνες με δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ οι Βέλγοι δύο.

Στην πρεμιέρα έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Ντέντερ και στη συνέχεια κέρδισαν με 3-1 την Μπίρσχοτ.

Εκτιμώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις που δίνουν οι εταιρείες. Για το σημερινό παιχνίδι, θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 1,72.

Κοπεγχάγη – Μπάνικ Οστράβα προγνωστικά

Από γκέλα προέρχεται η Κοπεγχάγη, αφού δεν εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η αντίπαλός της (Ράντερς) έπαιζε με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα,. Έμεινε στο 1-1 και ήταν το πρώτο στραβό αποτέλεσμα στη φετινή σεζόν.  Στο πρωτάθλημα είχε πριν από αυτή την ισοπαλία δύο νίκες και στην Ευρώπη, είχε περάσει πανεύκολα τον προηγούμενο γύρο.

Η Μπάνικ Οστράβα ξεκίνησε τη σεζόν με ήττα (από την Μποέμιανς) και μετά μέτρησε τρεις νίκες. Μία για το πρωτάθλημα και δύο στον προηγούμενο προκριματικό γύρο. Θα προσπαθήσει να σταθεί όρθια στη Δανία, αλλά η αποστολή της είναι δύσκολη.

Θα ποντάρω στο να μην ηττηθούν οι γηπεδούχοι και να εμφανιστεί και το οver 2,5 στο παιχνίδι.

Γιαγκελόνια – Μπόντο Γκλιμτ προγνωστικά

Πέντε επίσημα παιχνίδια έχει δώσει η Γιαγκελόνια. Τρία για το πρωτάθλημα και δύο στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών, με την Πανεβέζις. Μετρά μόνο νίκες και έχει σημειώσει 14 γκολ!

Υποδέχεται σήμερα, τη Μπόντο Γκλιμτ και στοχεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση, έστω και αν η αποστολή της είναι δύσκολη.

Οι Νορβηγοί, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι στην 1η θέση του πρωταθλήματος, μετά από 18 αγωνιστικές, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν εύκολα τη Ρίγα και θέλουν φυσικά να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Πολωνών.

Οι εταιρείες δίνουν φαβορί τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν είμαι και τόσο βέβαιος ότι θα πάρουν σήμερα τη νίκη. Για αυτό θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν στο ματς, τουλάχιστον τρία γκολ, σε απόδοση 1,93.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ