giagkelonia-mponto

Με 1/2 επιλογές και -8.5 μονάδες έκλεισε η στήλη της Τρίτης, πλήρωσε το G/G & Over 2.5 στο Μάλμε, αλλά λίγο νωρίτερα η Καραμπάγκ μας χαντάκωσε με το 1 & Under 4.5.

Σεν Γκάλεν – Σλάσκ Βρότσλαβ

Με “καρέ” νικών απάντησε στην ήττα της πρεμιέρας η Σεν Γκάλεν, στο πρωτάθλημα τρόμαξε επιθετικά απέναντι σε Γιουνγκ Μπόις (4-0 εντός) και Λωζάνη (3-4 εκτός), ενώ στο 2ο προκριματικό του Conference League δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Τομπόλ (5-1 σ.σ.).

Η Σλασκ από την άλλη δεν δείχνει να βρίσκεται στο κατάλληλο ποιοτικό επίπεδο για να εξαργυρώσει την περσινή υπερβατική της πορεία. Την περασμένη εβδομάδα ανέτρεψε το ζευγάρι απέναντι στην Ρίγα επικρατώντας 3-1 στο Βρότσλαβ, αλλά στις δύο πρώτες εξορμήσεις της σεζόν απογοήτευσε γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες δίχως να σκοράρει.

Ανώτεροι, φορμαρισμένοι, με επιθετικό οίστρο ειδικά στο γήπεδό τους Ελβετοί, θα πάμε στο Σεν Γκάλεν -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.88.

Γιαγκελόνια – Μπόντο/Γκλιμτ

Εντυπωσιακή η εκκίνηση της Γιαγκελόνια στη νέα σεζόν με 5/5 νίκες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη. Διατηρεί την επιθετική ορμή που την οδήγησε στον παρθενικό της τίτλο, σκοράρει με μεγάλη ευκολία στο Μπιαλίστοκ και δεν αναμένεται να φυλαχθεί απέναντι στους Νορβηγούς.

Η Μπόντο/Γκλιμτ είναι σε καλό “φεγγάρι”, οδεύει μπρος back to back τίτλους στην Eliteserien, βρίσκει δίχτυα ανελλιπώς, παίζει γρήγορα κι έχει πλέον την εμπειρία να κάνει το παιχνίδι της στην Πολωνία. Προβλέπουμε ανοιχτό ματς, επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Σεν Γκάλεν – Σλάσκ Βρότσλαβ  ➡ Σεν Γκάλεν -1 ασιατικό (απόδοση 1.88)

21:45 | Γιαγκελόνια – Μπόντο/Γκλιμτ  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.25)