ραγκάτσησ προγνωστικα 060824

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Χρήστου Ραγκάτση για τα παιχνίδια των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Η σεζόν 2024/25 για τη στήλη ανοίγει απόψε. Ελπίζω να είναι καλύτερη από την περσινή. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις, εκτάκτως στις 17:00, στην εκπομπή ‘‘Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube. Ο Δημήτρης Βασιλάκος θα διανθίσει την εκπομπή με την παρουσία του.

Μάλμε – ΠΑΟΚ

Η Μάλμε απέκλεισε την Κλάκσβικ από τις Νήσους Φερόε. Νίκησε 4-1 στο πρώτο ματς – έχασε 2-3 στη ρεβάνς – είναι πρωτοπόρος στη Σουηδία μετά από 17 αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ άφησε έξω τη Μπάνια Λούκα χωρίς να γοητεύσει τα πλήθη. Αναμένεται, ωστόσο, να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, από βδομάδα σε βδομάδα. Το g/g στο 1,60 φαντάζει πιθανό.

Νόα – ΑΕΚ

Η Νόα πέρασε στον 3ο προκριματικό αποκλείοντας τη Σλιέμα. Τη νίκησε 7-0 στην Αρμενία – η ρεβάνς στη Μάλτα δεν είχε σκορ. Η πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα αναβλήθηκε. Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ όσο αναμένονταν για να ξεπεράσει το χαμηλό εμπόδιο της Ίντερ από την Ανδόρα. Εμφάνισε χτυπητές αμυντικές αδυναμίες και στα δύο παιχνίδια. Το g/g και over προσφέρεται κοντά στο 2,70 και θα τιμηθεί.

Δυάδα Τρίτης