μπασκετ προγνωστικα

Καλησπέρα σας. Με σχετική ευκολία επιβεβαιώθηκε το ένα μέρος της επιλογής μας, αφού η Σερβία στο τέλος άνοιξε τη διαφορά, η οποία σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ξεπέρασε το όριο που είχαμε βάλει (17,5 πόντοι). Για το δεύτερο κομμάτι αγχωθήκαμε λίγο, αλλά οι βολές του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στο φινάλε μας έδωσαν και το Over κι έτσι μία καλοπληρωμένη επιλογή στο παμε στοιχημα βρήκε τον στόχο της.

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και πλέον ξέρουμε τις οκτώ ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Γερμανία – Ελλάδα Προγνωστικά

Με άνεση και χωρίς να ζοριστεί καθόλου, η Γερμανία πήρε την πρώτη θέση στο γκρουπ της μετά το 85-71 επί της Γαλλίας, την τελευταία αγωνιστική. Η ποιότητά στο ρόστερ της ξεχειλίζει και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μοιάζει έτοιμη για ακόμα μία διάκριση.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Ελλάδα έκανε το χρέος της, νίκησε την Αυστραλία και πήρε το δώρο από τη Σερβία, καθώς περίμενε την επικράτηση των Βαλκάνιων με τουλάχιστον 3 πόντους διαφορά. Με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε την παρουσία της στα νοκ άουτ και θέλει να σοκάρει μία ομάδα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το έκαναν οι Γερμανοί στο σπίτι τους, πριν από δύο χρόνια, στην ίδια φάση του Ευρωμπάσκετ (107-96).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βάλει τα δυνατά του, η γαλανόλευκη, όμως, χρειάζεται ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι για να μπορέσει να μείνει ζωντανή μέχρι το φινάλε. Η Γερμανία έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει κάθε αδυναμία της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη και για αυτό θεωρούμε δύσκολο να αποκλειστεί. Συνεπώς, θα κρατήσουμε την επικράτηση των Γερμανών στο -3,5 και θα τη συνδυάσουμε με το Over 154,5 πόντοι (2,20), ελπίζοντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μην κολλήσει επιθετικά.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα


👉ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!