rapint-stourm

Θετικός ο σαββατιάτικος απολογισμός (+27.5 μονάδες), αλλά το ότι η Γαλατασαράι απέτυχε να βρει ένα γκολ μας χάλασε το απόλυτο. Χάθηκε το Goal/Goal & Over 2.5 στο τούρκικο Σούπερ Καπ με την Μπεσίκτας να θριαμβεύει (0-5), σκόραρε και πλήρωσε ο Ράφα Σίλβα. Επιπλέον, πλήρωσε και το τίμιο Over 2.5 στο ΓκρασχόπερςΒασιλεία.

Σεντ Πάτρικς – Σλάιγκο Ρόβερς

Η Σεντ Πάτρικς απογοητεύει στο εγχώριο στερέωμα, με μόλις μία νίκη από τις αρχές Μάη (1-4-4) και οφείλει να ρίξει το βάρος της στο ευρωπαϊκό όνειρο. Κουράστηκε την Πέμπτη στο Λιχτενστάιν και σε τέσσερις ημέρες έχει μεγάλη ευκαιρία ώστε να συνεχίζει στο Conference League.

Θα γίνει rotation από τον κόουτς Κένι, την ώρα που οι Ρόβερς είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ιρλανδίας τον τελευταίο μήνα με 5/5 νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με ένα μόλις γκολ παθητικό στο σερί της. Υπάρχει αξία στο Χ2 σε απόδοση 1.95.

Ραπίντ Βιέννης – Στουρμ Γκρατς

Εντυπωσιακή η Ραπίντ στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, την Πέμπτη διέλυσε τη Βίσλα (6-1), έχει μπει με επιθετικό ρυθμό στην σεζόν και θα ψάξει εκδίκηση από την νταμπλούχο για τον χαμένο τελικό του Μάη.

Η Στουρμ προβλημάτισε και στα φιλικά προετοιμασίας και στο πρώτο ματς Κυπέλλου δέχθηκε δύο γκολ από ομάδα Γ’ κατηγορίας, αλλά δύσκολα θα μείνει χαμηλά σε δημιουργία. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Αντβέρπ – Άντερλεχτ

Αμφότερες ξεκίνησαν νικηφόρα την σεζόν, η Αντβέρπ πέρασε από την Σαρλερουά (0-1) και η Άντερλεχτ λύγισε την Σεντ Τρούιντεν (1-0) στις καθυστερήσεις εκμηδενίζοντας τις απειλές για την εστία της.

Δύσκολα θ’ ανοίξει ο ρυθμός, σύμφωνα και με τη μεταξύ τους παράδοση (5/6 under 2.5), καμία εκ των δύο δεν είναι σε υψηλό στάδιο ετοιμότητας κι ένας βαθμός δεν θα είναι καταστροφικός. Θα ρισκάρουμε στο Χ σε απόδοση 3.40.

Σερκλ Μπριζ – Κορτράικ

Η Σερκλ έπαιξε την Πέμπτη με την Κιλμάρνοκ και σε τέσσερις ημέρες ταξιδεύει στη Νορβηγία για το ματς με τη Μόλντε, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού του Europa League. Η εικόνα της στην πρεμιέρα της λίγκας ήταν απογοητευτική, ηττήθηκε 3-0 από τη Βέστερλο και σήμερα αναμένεται rotation.

Η Κορτράικ αδικείται από το αποτέλεσμα της πρεμιέρας, είχε περισσότερες ευκαιρίες (1.18 – 0.70 xGoals) στην ήττα από τη Γάνδη. Το timing ευνοεί για να ψάξουμε την έκπληξή της, αξιόλογο το 5.10 στο διπλό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

14:30 | Αντβέρπ – Άντερλεχτ  ➡ Χ (απόδοση 3.40)

17:00 | Σερκλ Μπριζ – Κορτράικ  ➡ 2 (απόδοση 5.10)

18:00 | Ραπίντ Βιέννης – Στουρμ Γκρατς  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.10)

20:00 | Σεντ Πάτρικς – Σλάιγκο Ρόβερς  ➡ Χ2 (απόδοση 1.95)