αντυπας προγνωστικα 030824

Καλημέρα φίλοι μου και να εύχομαι να έχουμε ένα δυνατό Σαββατοκύριακο. Πριν πάμε στα σημερινά προγνωστικά, θα γίνει ο χθεσινός απολογισμός. Η Σοντέριτσκε, αν και είχε κάποιες καλές στιγμές, δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ για να πιάσουμε το goal/goal στο ματς με την Άαρχους.

Το Σούντσβαλ – Ούτσικτενς δεν εξελίχθηκε όπως περιμέναμε, αφού θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, ωστόσο οι γηπεδούχοι κέρδισαν μόλις με 1-0 και με γκολ που ,μπήκε στο τέλος.

Εν τέλει, μόνο το Βέλγιο μας δικαίωσε, αφού το over 2,5 στο Ουνιόν – Μπίρσχοτ, πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες.

Πάμε να δούμε, με τι θα ασχοληθούμε σήμερα.

Μίντιλαντ – Άαλμποργκ προγνωστικά

Δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα η Μίντιλαντ, αφού μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει. Δύο ισοπαλίες μετρά και λογικά σήμερα, κόντρα στην Άαλμποργκ, θα σπάσει το ρόδι. Επειδή δέχεται εύκολα γκολ, δεν θα ποντάρω σε σημείο, αλλά θα προτιμήσω το over 3,5, σε απόδοση 2,22.

Οι φιλοξενούμενοι στα δύο δικά τους φετινά τους, μετρούν μία νίκη και έχουν γνωρίσει την ήττα από τη Νόρντζελαντ. Το ευχάριστο για εμάς, είναι ότι και τα δύο ματς ήρθαν over 2,5…

Ράουφος – Άαλεσουντ προγνωστικά

Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Άαλεσουντ και σε αυτά έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πρέπει να αλλάξει πρόσωπο. Τα τέσσερα τελευταία της ματς, έχουν έρθει over 2,5 και τα τρία over 3,5!

Οι γηπεδούχοι έχουν δύο over 2,5 στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και στο σημερινό ματς, θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν στο ματς, τουλάχιστον τρία γκολ. Απόδοση στο συνδυαστικό στοίχημα, 1,82.

Σταρτ – Μιοντάλεν προγνωστικά

Η χαρά του ποδοσφαίρου είναι οι δύο ομάδες. Στα παιχνίδια τόσο της Σταρτ, όσο και της Μιοντάλεν τα γκολ μπαίνουν για πλάκα. Για τον λόγο αυτό, στην bet365 η επιλογή μου θα είναι το over 3,5 σε απόδοση 2,02.

Έχουμε και λέμε, η Σταρτ προέρχεται από πέντε σερί over 2,5 και οκτώ στα εννέα τελευταία ματς, με τα μισά να είναι και over 3,5!

Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν το ίδιο ακριβώς πρόσωπο, αφού επίσης προέρχονται από πέντε σερί over 2,5 και οκτώ στα τελευταία εννέα! Επίσης, μετρούν οκτώ goal/goal στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου