prognostika stoiximatos 03082024

Καλημέρα στην παρέα του Bethome.gr! Όλο για περισσότερο γεμίζει το ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθώς σιγά σιγά επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς με την έναρξη των πρωταθλημάτων. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, έχω ξεχωρίσει τις τρεις αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Ελβετίας.

Γκρασχόπερς – Βασιλεία Προγνωστικά

Με μοναδικό στόχο το πρώτο φετινό τρίποντο θα παραταχθούν και οι δυο ομάδες, μετά και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαν στις προηγούμενες αγωνιστικές. Σκοράρουν και δέχονται γκολ με την ίδια ευκολία, οπότε και πάμε με το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05 στο μεταξύ τους “Die Klassikier”.

Λουγκάνο – Σερβέτ Προγνωστικά

Αμφότερες έχουν ξεκινάει ιδανικά τη σεζόν, έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Αν και στο μυαλό υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που ακολουθούν και για τις δυο, δεν περιμένουμε να αφήσουν στην άκρη το πρωτάθλημα. Πάμε με το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Λουκέρνη – Σιόν Προγνωστικά

Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της δεν θα περίμενε τέτοιο ξεκίνημα από τη Σιόν, η οποία είναι σε τρομερή κατάσταση, τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογικά. Θεωρούμε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Λουκέρνης και γι’ αυτό πάμε με το X2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.07.

Προγνωστικά Στοιχήματος