μπασκετ

Καλησπέρα σας. Κρίμα και άδικο αυτό που έγινε την Τετάρτη. Ο Νίκολα Γιόκιτς έχασε για μία ασίστ το triple double, έχοντας 14 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 τελικές πάσες, στην πολύ άνετη επικράτηση της Σερβίας με 107-66 επί του Πουέρτο Ρίκο. Ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς θα μπορούσε να ήταν… τριπλός αν ο Νίκολα Γιόβιτς δεν αστοχούσε σε ένα εύκολο λέι απ στο 28′ ή αν ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τον είχε βάλει έστω για δύο λεπτά στην τελευταία περίοδο, στην οποία δεν αγωνίστηκε καθόλου. Έτσι δεν επιβεβαιώθηκε μία εξαιρετική απόδοση (7,30) στο παμε στοιχημα

Από τον τρίτο όμιλο θα μεταφερθούμε στον δεύτερο και τη μάχη για την τρίτη θέση.

Ιαπωνία – Βραζιλία Προγνωστικά

Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει μέχρι στιγμής η Ιαπωνία, που την Τρίτη δικαιούται να φωνάζει για τη διαιτησία, στην ήττα της με 94-90 από τη Γαλλία, στην παράταση, αφού τόσο το φάουλ που έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, όσο και η αυστηρή αποβολή του Ρούι Χατσιμούρα ήταν σφυρίγματα που σήκωσαν πολλή συζήτηση.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Βραζιλία το πάλεψε κόντρα στη Γερμανία, αλλά όπως και η σημερινή αντίπαλός της δεν απέφυγε το 0-2. Σίγουρα, περιμένει περισσότερα από τον Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με φάουλ.

Τα πράγματα είναι απλά στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Ο νικητής θα καταλάβει την 3η θέση και ο ηττημένος την 4η. Οπότε αυτός που θα πάρει το ροζ φύλλο θα έχει ελπίδες να συνεχίσει ως ένας από τους δύο καλύτερους τρίτους. Με βάση τα όσα έχουμε δει, η Ιαπωνία έχει παρουσιάσει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, έχει παίκτες που ξέρουν τους ρόλους τους και αν είναι εύστοχη από την περιφέρεια έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την οκτάδα. Θα πάρουμε το ρίσκο με τη νίκη της και το να ξεπεράσει τους 80 πόντους, κάτι που προσφέρεται στο 2,65. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα


👉ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!