prognostiko stoiximatos 19022022

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome. Από την τελευταία φορά που υπήρξε στήλη, δυστυχώς δεν μας βγήκε το Χ στο Μποταφόγκο – Κρουζέιρο, αλλά βγήκε ο άσος της Φορταλέζα απέναντι στην Σάο Πάουλο. Και το ένα σημείο ήταν αρκετό για να υπάρξει θετικός απολογισμός

 

 

 

 

Σήμερα το γυρνάμε στα ευρωπαϊκά κύπελλα, εκεί που υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια για διάφορα γούστα. Τα προσωπικά μου όσον αφορά στις αποδόσεις είναι γνωστά. Πάμε να δούμε τις επιλογές μου.

 

Πάιντε – Στιάρναν Προγνωστικά  

 

Εδώ και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, με τα πρωταθλήματα τους σε πλήρη εξέλιξη. Η Πάιντε συμμετέχει σε αυτό της Εσθονίας, ενώ η Στιάρναν είναι στο αντίστοιχο τηε Ισλανδίας. Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα κέρδισε η Στιάρναν με 2-1, αποτέλεσμα που αφήνει ορθάνοιχτη την υπόθεση πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η Πάιντε κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδό της, πρώτη νίκη μετά από καιρό, ενώ η Στιάρναν μέσα στο 2024 έχει ελάχιστες νίκες μακριά από την έδρα της, μόλις τέσσερις σε 15 αγώνες. Αναμένει να παίξει καθοριστικό ρόλο η έδρα, ίσως και η θέληση και το πάθος, η Στιάρναν χρειάζεται να ταξιδέψει τη μισή Ευρώπη για να αγωνιστεί απόψε αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα στον άσο της Πάιντε, στο 2,80 στην Fonbet.

 

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.