fenermpaxtse-lougkano

Έντονο το ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον από τις πρώτες ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, απόψε θα μάθουμε τις 7 εκ των 14 ομάδων που θα συνεχίσουν να ζουν το όνειρο.

Φενέρμπαχτσε – Λουγκάνο

Χορταστικό το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ελβετία, στην επικράτηση (3-4) της Φενέρμπαχτσε με ανατροπή φάνηκαν και οι επιθετικές αρετές και οι ανασταλτικές αδυναμίες αμφοτέρων. Στο Καδίκιοϊ η Φενέρ είναι μεγάλο φαβορί για να κάνει πρόκριση με δεύτερη νίκη, αλλά δεν πείθει ότι μπορεί να βγάλει την ρεβάνς δίχως κινδύνους.

Η Λουγκάνο ταξίδεψε με αυτοπεποίθηση ανατροπής στην Πόλη, η οποία προέρχεται από τις 2/2 εγχώριες νίκες και ο προπονητής της προανήγγειλε άφοβη τακτική προσέγγιση. Δύσκολα θα μείνει χαμηλά το τέμπο του αγώνα, ο Άγγλος διαιτητής (Τζόουνς) αναμένεται να βοηθήσει, οπότε θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Τσέλιε

Το πρώτο παιχνίδι στην Σλοβενία έμεινε στο 1-1 από το 11ο λεπτό, παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες. Η Σλόβαν ήταν και παραμένει φαβορί για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά η άμυνά της είναι σταθερά ασταθής. Δέχθηκε γκολ και στην εγχώρια πρεμιέρα (1-4 την Κομάρνο) και στα δυο ματς με την Στρούγκα για τον 1ο γύρο (4-2 εντός & 1-2 εκτός).

Ικανή να απειλήσει και στην Μπρατισλάβα η Τσέλιε, έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού το σημερινό θα είναι το 5ο της παιχνίδι στην σεζόν και στα προηγούμενα 4 σκόραρε 10 φορές. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Φενέρμπαχτσε – Λουγκάνο  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.05)

21:30 | Σλόβαν Μπρατισλάβας – Τσέλιε  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.12)