προγνωστικα αντυπασ 15072024

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα. Μπήκε φρένο στον κατήφορο και η στήλη επέστρεψε στις επιτυχίες στα προγνωστικά.  Πέρασε η τριάδα με συνολική απόδοση 8,7 και μάλιστα με σασπένς.

Συγκεκριμένα, χρειαστήκαμε μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 94’ με την οποία η Λίλεστρομ ισοφάρισε την Σπάρτα Σάρσμποργκ σε 2-2 και πέρασε το over 3,5. Χρειαστήκαμε επίσης, ανατροπή στο Κοπεγχάγη – Άαρχους για να περάσει το συνδυαστικό 1 & over 2,5. Οι γηπεδούχοι έχαναν με 2-1 μέχρι το 73’, αλλά πέτυχαν δύο γκολ και πήραν τη νίκη.

Το τρίτο ματς ήρθε εύκολα. Θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο Έλφσμποργκ – Τζουργκάντεν. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 2-1 με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 1-1…

Πάμε στα σημερινά, όπου δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά μια δυνατή τριάδα με απόδοση 10,1 η στήλη την εντόπισε και θα την ποντάρει…

Βαλερένγκα – Ρανχάιμ προγνωστικά

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Βαλερένγκα. Έχει πατήσει γκάζι. Μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία στα επτά τελευταία της ματς και αν κερδίσει και σήμερα τη Ρανχάιμ, θα βρεθεί μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τις νίκες αυτές τις συνδύασε όλες με over 2,5 και πρέπει να σημειωθεί γκολ στα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Το κρατάμε αυτό.

Οι φιλοξενούμενοι, επίσης τα πηγαίνουν καλά το τελευταίο διάστημα με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Η τελευταία τους ήττα, ήταν εντός έδρας από την Βαλερένγκα με 3-1!

Θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, σε απόδοση 1,75.

Μπρόντμπι – Βέιλε προγνωστικά

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Μπρόντμπι, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 στην έδρα της Βίμποργκ. Μεσοβδόμαδα κέρδισε πανεύκολα (6-0) την Γιάπι για το Κόνφερανς Λιγκ και σήμερα κόντρα στη Βέιλε, θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στην 1η αγωνιστική με 3-2 από την Ράντερς, μέσα στην έδρα τους, σε ένα παιχνίδι που ισοφάρισαν στο 87’ και ηττήθηκε στο 93’…

Θα ρισκάρω και θα ποντάρω στο συνδυαστικό 1 & over 3,5 σε απόδοση 2,75.

ΑΪΚ – Γκάις προγνωστικά

Πριν από μια εβδομάδα οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην έδρα της Γκάις, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 2-0. Σήμερα, η ΑΪΚ θέλει να πάρει τη ρεβάνς, αλλά δεν πρόκειται να μπλέξω με σημείο.

Θα περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν στο ματς, τουλάχιστον τρία γκολ σε απόδοση 2,10.

Την χαρακτηρίζω εξαιρετική, μιας και οι γηπεδούχοι, πριν από την ήττα τους, από την Γκάις, μετρούν οκτώ σερί ματς με goal/goal & over 2,5 και τα πέντε ήταν και over 3,5.

 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ