προγνωστικα αντυπασ 15072024

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Η Ισπανία κέρδισε πέρα για πέρα δίκαια το στοίχημα του Euro. Ήταν η καλύτερη ομάδα του τουρνουά και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Ο δρόμος για την κατάκτηση της κούπας δεν ήταν εύκολος.

Οι Ισπανοί κέρδισαν τους Κροάτες τους Ιταλούς και τους Αλβανούς στον όμιλο και στα νοκ άουτ «καθάρισαν» τους Γεωργιανούς, τους Γερμανούς, τους Γάλλους και στον τελικό τους Άγγλους.

Τι να πει κανείς για τα «λιοντάρια». Πάλι έφτασαν στον τελικό, πάλι ηττήθηκαν. Αλλά όταν παίζεις για να «κλέψεις το ματς, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου. Ισοφάρισαν στο 74’ και μετά έδειξαν ότι είχαν στόχο την παράταση και όχι τη νίκη. Και το πλήρωσαν…

Στα δικά μας, οι επιλογές στον τελικό δεν δικαίωσαν τη στήλη, Ούτε τα κόρνερ των Άγγλων πέρασαν, ούτε ο Μπέλινγχαμ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Σήμερα δεν υπάρχουν πολλά ματς στο κουπόνι και θα ασχοληθούμε με τα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα Σουηδίας.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ προγνωστικά

Εξαιρετική στην έδρα της η Χάμαρπι. Σε έξι ματς, μετρά πέντε νίκες και μία ήττα και στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχει να επιδείξει τρία τρίποντα και μία ισοπαλία. Με άλλα λόγια, είναι δυνατή στην έδρα της και βρίσκεται και σε καλή κατάσταση.

Με την Γκέτεμποργκ δεν βγαίνει εύκολα άκρη, Ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο και έχει θέματα στο αμυντικό κομμάτι. Δεν είναι τυχαίο, ότι στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της, μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία και πρέπει να σημειωθεί ότι στα ματς αυτά, δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ…

Θα ποντάρω στη δύναμη της έδρας και θα αγοράσω, τη νίκη της Χάμαρμπι στο 1,93.

 Χάλμσταντ – ΑΪΚ προγνωστικά

Αν κάποιος δει τα τελευταία ματς της ΑΪΚ θα καταλάβει εύκολα γιατί η επιλογή της στήλης, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χάλμσταντ, είναι το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2,05.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από οκτώ σερί over 2,5. Τα έξι είναι και over 3,5 και τα επτά συνδυάστηκαν και με goal/goal! Κάτι μου λέει, ότι θα μας απασχολήσει αρκετά μέσα στο καλοκαίρι, η συγκεκριμένη ομάδα.

Η Χάλμσταντ μετρά επτά over 2,5 στα εννέα τελευταία της ματς, και στα πέντε σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Ως εκ τούτου, έχει λογική το να ποντάρουμε στο συνδυαστικό στοίχημα, που σας ανέφερα στον πρόλογο της ανάλυσης του ματς.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου