prognostika stoiximatos 10072024

Καλημέρα στην παρέα του Bethome.gr! Επιστροφή για τη στήλη μετά και τη Δευτέρα, όταν και επιβεβαιώθηκαν και οι δυο επιλογές που έκανα από την Α Σουηδίας. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ με τις αναμετρήσεις από την Α Βραζιλίας.

Γκρέμιο – Κρουζέιρο Προγνωστικά

Σε πολύ δύσκολη θέση παραμένει η Γκρέμιο και καλείται τώρα να πάρει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να πάρει και βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια για έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα της δώσω προβάδισμα κόντρα σε μια Κρουζέιρο που αποδυναμώνεται στα εκτός της, επιλέγοντας τον Άσσο σε απόδοση 2.40.

Βάσκο ντα Γκάμα – Κορίνθιανς Προγνωστικά

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για την Κορίνθιανς, που παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση και ειδικά μακριά από την έδρα της απογοητεύει. Κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Βάσκο ντα Γκάμα, για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Επιλογή και εδώ είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.05.

Ατλέτικο Παραναένσε – Μπαΐα Προγνωστικά

Με βασικά της όπλα, τόσο την έδρα της, όσο και την προϊστορία, θα παραταχθεί απόψε η Ατλέτικο Παραναένσε για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο, κόντρα σε μια Μπαΐα που αποδυναμώνεται στα εκτός της. Επιλογή ο Άσσος σε απόδοση 2.20.

Προγνωστικά Στοιχήματος