ραγκατσης προγνωστικα 0907

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Στο Μόναχο διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του EURO 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και στη Γαλλία. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube. Στα καπάκια, στο κανάλι του bethome στο youtube θα ξεκινήσει η εκπομπή ”Δώσε μία δυάδα” με τον Ψηλό και τον παραστάτη του Μπέου.

Ισπανία – Γαλλία

Πρόκειται για τιτανομαχία καθώς τίθενται αντιμέτωπες δύο Εθνικές ομάδες από τις πλέον πετυχημένες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η Ισπανία έχει στο παλμαρέ της το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα – η Γαλλία μετρά δύο Παγκόσμια Κύπελλα και ισάριθμα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Να σημειωθεί, επίσης, ότι αμφότερες έχουν κάνει θραύση στις μικρές ηλικίες. Στο αποψινό ματς …. Η γοητευτική Ισπανία πηγαίνει γεμάτη αυτοπεποίθηση η οποία προέρχεται από τις πειστικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η πρόκριση επί των Γερμανών.

Στα μείον, οι απουσίες του τραυματία Πέδρι και του τιμωρημένου Καρβαχάλ. Η βαρετή Γαλλία έφτασε αγκομαχώντας ως εδώ. Δεν έχει δείξει πολλά πολλά, ο Εμπαπέ ταλαιπωρείται από τη μάσκα, ο Γκριεζμάν είναι εκτός κλίματος. Στα θετικά, η επιστροφή του Ραμπιό που εξέτισε την ποινή του. Να θυμίσω ότι, ενόψει τελικού, μετρούν μόνο οι κόκκινες κάρτες και όχι οι κίτρινες. Σφυρίζει ο Σλοβένος Βίντσιτς. Τι παίζουμε, λοιπόν;;;; Κάνουμε ένα bet builder να δεχτούν κάρτα οι Ρόδρι (μετρά τρεις ως τώρα) και Ραμπιό (μετρά δύο ως τώρα) το οποίο στην bet365 πληρώνει κοντά στο 20,00!!!!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Bet Builder


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!