αντυπας προγνωστικα 090724

Καλημέρα φίλοι μου. Τα δύο χθεσινά παιχνίδια με τα οποία ασχολήθηκε η στήλη στα προγνωστικα στοιχηματος είχαν εξαιρετική εξέλιξη στο πρώτο ημίχρονο. Το συνδυαστικό g/g & over 2,5 σε απόδοση 2,18 το πιάσαμε με την λήξη του ημιχρόνου.

Στο άλλο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στην Στρόμσγκοντσετ και την Σάντεφιορντ, το σκορ στα πρώτα 45 λεπτά ήταν 1-1! Με άλλα λόγια, βρισκόμασταν μια… ανάσα από το να πιάσουμε το παρολί με συνολική απόδοση 5,00. Κι στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έχαναν ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και ένα σέντερ φορ, τον κύριο Μέλκερσεν που την είδε Κριστιάνο Ρονάλντο στα καλύτερά του! Μόνος μέσα στην περιοχή, με πλάτη στο τέρμα, αντί να γυρίσει και να σουτάρει, προτίμησε να σηκώσει τη μπάλα και να απειλήσει με ανάποδο ψαλίδι! Μετά έδειχνε, ότι για λίγο δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα…

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, είχαν αρκετές καλές στιγμές στην κόντρα, αλλά οι τελικές τους προσπάθειες, ήταν να είχαμε να λέγαμε…

Και το ματς έμεινε στο 1-1, όσο και αν απίστευτο ακούγεται. Πάμε στα σημερινά, όπου φυσικά ο πρώτος ημιτελικός του Euro 2024 είναι το ματς που συγκεντρώνει πάνω του, όλα τα βλέμματα.

Ωστόσο, η ΟΥΕΦΑ δεν μας αφήνει σε ησυχία. Και ναι φίλοι μου, αρχίζουν σήμερα, αρχές Ιουλίου τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αύριο θα έχουμε και Γιουρόπα!

Είναι μία περίοδος, αγαπημένη για τη στήλη, μιας και μαθαίνουμε νέες ομάδες, όπως την Παναβέζις!

Πάμε να δούμε με τι θα ασχοληθούμε.

Σάντα Κολόμα – Μπαλκάνι προγνωστικά

Θέλω να πιστεύω, ότι η Σάντα Κολόμα θα μετατραπεί για την στήλη, σε Σάντα Κονόμα! Ομάδα από την Ανδόρα, φυσικά περιορισμένων δυνατοτήτων. Υποδέχεται την Μπαλκάνι, η οποία έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Μετρά τρεις σερί κατακτήσεις πρωταθλημάτων, στο Κόσοβο και πέρυσι έφτασε στους ομίλους του Κόνφερανς Λιγκ.

Σαφώς, πιο έμπειροι οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση των προκριματικών. Θα τους στηρίξω και για να ανέβει η απόδοση στη νίκη τους (1,52) θα προσθέσω και το over 1,5. Η απόδοση για το συνδυαστικό στοιχημα συνολικά είναι 1,83.

Βίκινγκουρ Ρεϊκιαβίκ – Σάμροκ Ρόβερς προγνωστικά

Ξεκινάμε από τα βασικά, μιας και τις δύο ομάδες, κάπου, κάποτε θα τις έχετε ποντάρει. Έχουμε την Βίκινγκουρ από την Ισλανδία και την Σάμροκ από την Ιρλανδία. Ο νικητής του ζευγαριού, στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Σπάρτα Πράγας.

Οι εταιρείες δίνουν προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά δεν είναι παιχνίδι, που εύκολα πηγαίνει το χέρι μας στον «άσσο». Θα προτιμήσω το over 2,5 σε απόδοση 1,75 και αυτό γιατί οι δύο ομάδες έχουν ρυθμό, από παιχνίδια στα πρωταθλήματά τους.

Ισπανία – Γαλλία προγνωστικά

Μεγάλο ματς, από αυτά που τα προγνωστικά είναι δύσκολα. Δεν πρόκειται να μπλέξω με σημείο, ούτε με over & goal/goal, αλλά θα πέσω στα πόδια και θα παρακαλέσω τον Εμπαπέ να βάλει ένα γκολ! Ο Γάλλος σταρ έχει καταστρέψει κόσμο, έχει στείλει αμέτρητα δελτία στον κουβά (και διαρκείας φυσικά…) και πρέπει κάποια στιγμή να κάνει κάτι.

Θα ποντάρω σε απόδοση 3,00 να βάλει ένα γκολ στην bet365 και να ξεχρεώσει ένα μέρος από τα χρήματα που κάηκαν με τις εμφανίσεις του.

Προγνωστικά Στοιχήματος