αντυπας προγνωστικα 0707

Καλημέρα φίλοι μου. Μας την έκαναν οι Άγγλοι στα χθεσινά προγνωστικά. Πίστευα ότι θα κέρδιζαν από την κανονική διάρκεια και αυτοί ήθελαν να βάλουν σασπένς και έφτασαν στα ημιτελικά του Euro 2024 μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Ο άλλος προημιτελικός, αυτός ανάμεσα στην Ολλανδία και στην Τουρκία, εξελίχθηκε όπως περιμέναμε. Θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ. Αυτό συνέβη, με τους Ολλανδούς να ανατρέπουν το εις βάρος τους 1-0 και να παίρνουν πανηγυρικά την πρόκριση. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά, όπου δεν σας κρύβω την χαρά μου, που θα ασχοληθώ ξανά με το Νορβηγικό πρωτάθλημα.

KFUM Όσλο – Βίκινγκ Προγνωστικά

Το 2,30 που δίνει το over 3,5 – στα δικά μου μάτια – είναι προκλητικό και θα το τιμήσω. Και το γράφω αυτό, γιατί αναμετρούν τις δυνάμεις τους, δύο ομάδες που αν μη τι άλλο και σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρία σερί παιχνίδια στα οποία σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ και εμφανίστηκε και το goal/goal. Τα πρώτα δύο έληξαν με 2-2 και 3-3 και στο τελευταίο ηττήθηκαν από την Λίλεστρομ με 2-1.

Η Βίκινγκ μετρά πέντε σερί over 2,5 με τα τρία να είναι και over 3,5. Ως εκ τούτου, το 2,30 στο στοιχημα που δίνει το να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο μεταξύ τους ματς, μόνο απίθανο δεν το λες…

Χαούγκεσουντ – Σπάρτα Σάρσμποργκ Προγνωστικά

Όσοι διαβάζετε τη στήλη θα ξέρετε ότι την Σπάρτα Σάρσποργκ, μπορεί να την ποντάρω ακόμα και αν ο αντίπαλός της είναι κολλημένος με τα under. Είναι από τις αγαπημένες ομάδες της στήλης, αφού τα over 2.5 τα έχει ψωμοτύρι. Μετρά έξι σερί goal/goal & over 2,5 (επτά αν προσθέσω και ένα ματς Κυπέλλου) και εύκολα γίνεται αντιληπτός ο λόγος που την αγαπάμε.

Η Χαούγκεσουντ, δεν δείχνει την ίδια… διαγωγή. Μετρά δύο over 2,5 & goal/goal στα τέσσερα τελευταία της ματς. Ας ελπίσουμε, ότι σήμερα θα γίνουν τρία στα πέντε, αφού αυτή θα είναι η επιλογή μας, στην bet365 σε απόδοση 1,87.

Χαμ Καμ – Τρόμσο Προγνωστικά

Στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της Χαμ Καμ στο πρωτάθλημα, σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ και τα τέσσερα συνδυάστηκαν και με goal/goal.

Η Τρόμσο επίσης τα πηγαίνει καλά με τα over 2,5. Συγκεκριμένα, το να μπουν τρία (τουλάχιστον) γκολ στα παιχνίδια της, έχει συμβεί στις 8 από τις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Για τους λόγους αυτούς, θα ποντάρω στο σημερινό over 2,5 σε απόδοση τίμια, μιας και μιλάμε για 1,75.

Προγνωστικά Στοιχήματος