μπασκετ

Καλημέρα σας. Οι Φιλιππίνες ήταν πολύ άστοχες στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτα, σημείωσαν αθροιστικά 17 πόντους, σε 20 αγωνιστικά λεπτά και εν τέλει ηττήθηκαν από τη Βραζιλία με 71-60. Έτσι αν και πιάσαμε τη νίκη των Λατινοαμερικανών με διαφορά μεγαλύτερη των 4 πόντων, δεν επιβεβαιώθηκε το Over 159,5 πόντοι και η επιλογή μας στο παμε στοιχημα δε βρήκε στόχο.

Από τη Λετονία θα μεταφερθούμε στην Ισπανία, για την τελευταία ημέρα των προ-Ολυμπιακών τουρνουά και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το κυρίως πιάτο, δηλαδή τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο τέλος του μήνα.

Ισπανία – Μπαχάμες Προγνωστικά

Με κυρίαρχο τον Βίλι Ερνανγκόμεθ, που έβαλε 28 πόντους σε μόλις 21 λεπτά, η Ισπανία ξεπέρασε το εμπόδιο της Φινλανδίας, το Σάββατο, με 81-74. Οι Ίβηρες μπορεί να μην έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους, διαθέτουν, όμως, το ταλέντο για να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με παίκτες όπως ο σέντερ της Μπαρτσελόνα, ο Λορέντζο Μπράουν, ο Σάντι Αλδάμα και πολλοί άλλοι.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά τους, οι Μπαχάμες έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα και οι τρεις ΝΒΑερς (ΝτιΆντρε Έιτον, Μπάντι Χιλντ και Έρικ Γκόρντον), μαζί με τον ανερχόμενο Βάλντες Έτζκομπ τις οδηγούν προς τη γη της… Επαγγελίας. Μπροστά τους βρίσκεται το μεγαλύτερο εμπόδιο, μία πολύ καλή ομάδα που θα έχει και την υποστήριξη του κοινού της, οπότε ίσως χρειαστούν το τέλειο παιχνίδι.

Ωστόσο, θεωρούμε πως η Ισπανία έχει το ειδικό βάρος για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Έχει περισσότερες λύσεις και σε ένα ματς που θα έχει καλό ρυθμό, μπορεί να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της. Θα κρατήσουμε την επικράτησή της και το να υπερβούν και οι δύο τους 80 πόντους, κάτι που προσφέρεται στο ελκυστικό 3,70. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα


👉ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!