aik-kalmar

Όντως εξαντλήθηκε η ρέντα των Τούρκων στα προημιτελικά και η στήλη μας έκανε 4/4 βασικών πονταρισμάτων στην φάση. Στις +51 μονάδες ο σαββατιάτικος απολογισμός με το Goal/Goal στο ΑγγλίαΕλβετία και το 1 & Over 1.5 των Ολλανδών.

ΑΪΚ – Κάλμαρ

Συνεπής σε μεγάλα σκορ η ΑΪΚ πριν τη διακοπή, στα 7 τελευταία παιχνίδια της επιτεύχθηκαν 3+ γκολ, τα 6 εξ αυτών πήγαν στο Over 3.5! Από το ξεκίνημα του Μάη τα τρία ματς στην Friends Arena είχαν σύνολο 19 γκολ και στα δύο φιλικά προετοιμασίας δεν φάνηκε να αλλάζει κάτι στο στυλ της ομάδας.

Η Κάλμαρ δέχθηκε 9 τέρματα στα δύο τελευταία ματς πριν τη διακοπή και στις 7/8 τελευταίες εξορμήσεις μπήκαν 3+ γκολ. Η αγωνιστική ταυτότητα των δύο ομάδων μας οδηγεί σε μπόλικο σκοράρισμα, επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Μόλντε – Λίλεστρομ

Με διπλό στο Τρόμσο (0-2) επέστρεψε από τη διακοπή η Μόλντε και τρέχει να καλύψει την απόσταση (-6) από την κορυφή. Τα εντός έδρας παιχνίδια της είναι χορταστικά, σε 7 αναμετρήσεις σημειώθηκαν 26 γκολ, στο Goal/Goal & Over 2.5 πήγαν και τα 5 πιο πρόσφατα.

Πολύ πιο επικίνδυνη επιθετικά στα εκτός έδρας ματς η Λίλεστρομ, έχει ήδη 4 διπλά στην σεζόν και στο “Aker” θα βρει χώρους να χτυπήσει στην κόντρα. Ταξιδεύει με καλή ψυχολογία και μπορεί να απειλήσει από νωρίς. Θα ρισκάρουμε στο Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 3.45.

Προγνωστικά Στοιχήματος

15:00 | ΑΪΚ – Κάλμαρ  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.10)

18:00 | Μόλντε – Λίλεστρομ  ➡ Goal/Goal στο 1ο ημίχρονο (απόδοση 3.45)