μπάσκετ

Καλημέρα σας. Το παιχνίδι του Πουέρτο Ρίκο με την Ιταλία έμεινε σε χαμηλό σκορ, όπως περιμέναμε, αλλά η «σκουάντρα ατζούρα» κατέρρευσε στην τέταρτη περίοδο και δεν κατάφερε να διεκδικήσει το ροζ φύλλο. Έτσι με το 80-69 υπέρ των Πορτορικανών, την Πέμπτη, δεν καταφέραμε να βρούμε τον δρόμο προς το ταμείο στο παμε στοιχημα

Από το Σαν Χουάν θα μεταφερθούμε στη Ρίγα και τη Λετονία.

Βραζιλία – Φιλιππίνες Προγνωστικά

Με ρεκόρ 1-1 και τις ισοβαθμίες με το μέρος της, η Βραζιλία τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το 81-72 επί του Μαυροβουνίου την Τρίτη, αφού η ήττα με 77-74 από το Καμερούν, την Πέμπτη, δεν μπόρεσε να της δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Σε ακόμα ένα παιχνίδι δε θα είναι διαθέσιμος ο χρήσιμος γκαρντ Ραούλ Νέτο.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά τους, οι Φιλιππίνες έχασαν την Πέμπτη από τη Γεωργία με 96-94 και πήραν τη δεύτερη θέση στο γκρουπ τους. Το… κρατούμενο για τους παίκτες του Τιμ Κόουν ήταν η αντίδρασή τους μετά το ημίχρονο, όταν και ήταν πίσω με διψήφια διαφορά και ήρθαν αντιμέτωποι με το φάσμα του αποκλεισμού, έβγαλαν αντίδραση και πάλεψαν ακόμα και για τη νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής μέχρι στιγμής ο Τζάστιν Μπράουνλι, ο οποίος θα ξέρει πριν από το τζάμπολ αν θα έχει δίπλα του τον βασικό σέντερ Κάι Σότο, που αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Οι Φιλιππίνες έκαναν την υπέρβαση κόντρα στη Γεωργία και θεωρούμε πως η πορεία τους θα τελειώσει το μεσημέρι της Κυριακής. Η ποιότητά τους δεν είναι αντίστοιχη της Βραζιλίας, ο ρυθμός που παίζουν ευνοεί και τους αντιπάλους τους, οπότε θα κρατήσουμε την επικράτηση των Βραζιλιάνων με τουλάχιστον 5 πόντους και θα τη συνδυάσουμε με το Over 159,5 πόντοι, στο 2,00. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα


👉ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!