αντυπας προγνωστικα 060724

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε ένα δυνατό και όμορφο Σαββατοκύριακο. Δεν μας κάθισε το 15,50  με τους δύο προημιτελικούς του Euro 2024 που έδινε το χθεσινό παρολί. Στο Ισπανία – Γερμανία, πιάσαμε το goal/goal, αλλά το bet builder δεν βγήκε για ένα κόρνερ. Πέντε θέλαμε να εκτελέσουν οι διοργανωτές, σταμάτησαν στα τέσσερα…

Στο Πορτογαλία – Γαλλία, ο Εμπαμπέ δεν βρήκε δίχτυα και τα πέντε κόρνερ των Πορτογάλων (στο πρώτο εικοσάλεπτο!) πήγαν στράφι.

Γυρίζουμε σελίδα και πάμε στα σημερινά προγνωστικά, όπου και πάλι θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τα δύο σημαντικά ματς που θα διεξαχθούν το απόγευμα και το βράδυ.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Αγγλία – Ελβετία προγνωστικά

Οι Ελβετοί καθάρισαν για πλάκα τους Ιταλούς και έφτασαν στους «8» πέρα για πέρα δίκαια. Τώρα στοχεύουν σε μία ακόμα υπέρβαση, προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στα ημιτελικά και να συνεχίσουν το ταξίδι τους, στα γήπεδα της Γερμανίας.

Οι Άγγλοι δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους, αλλά έφτασαν στα προημιτελικά και θέλουν να πάνε μέχρι τέλους. Προκρίθηκαν στην παράταση, στην αναμέτρηση με τους Σλοβάκους με τον Μπέλινγχαμ να ισοφαρίζει στα χασομέρια με το γκολ του τουρνουά.

Ίσως το γκολ αυτό να είναι σημάδι για τα «λιοντάρια». Τα οποία στα δικά μου μάτια είναι το φαβορί για την πρόκριση και θα παίξω στοίχημα τη νίκη τους, γιατί μου αρέσει το 2,20 που δίνει ο «άσος». Και θα τον τιμήσω…

Ολλανδία – Τουρκία προγνωστικά

Τους Ολλανδούς τους πίστεψα κόντρα στους Ρουμάνους και η στήλη πληρώθηκε μαζί τους. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, κόντρα στους Τούρκους. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, μιας και οι Ρουμάνοι δεν μπόρεσαν να κοντράρουν την ομάδα του Κούμαν, αλλά δε νομίζω ότι το ίδιο θα συμβεί και τους Τούρκους.

Προβάδισμα έχουν οι Ολλανδοί και αν δείξουν το ίδιο καλό πρόσωπο, θα φτάσουν στα ημιτελικά.

Αναμετρούν τις δυνάμεις τους, δύο ομάδες που αν μη τι άλλο σκοράρουν, αλλά έχουν και αμυντικές αδυναμίες. Και δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, εάν σκοράρουν και οι δύο ομάδες και σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο παιχνίδι.

Το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 στην bet365 το συναντάμε σε απόδοση 2,20.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!