brazilia

Μία ακόμη γρήγορη αποβολή μας στοίχισε “δυνατό” ποντάρισμα μέσα σε δύο ημέρες. Τα ξημερώματα ο Γουεά “κρέμασε” τους Αμερικάνους με το εκτός φάσης χτύπημα κι εμείς χάσαμε το 2 & Over 1.5. Νωρίτερα, το νορβηγικό ποντάρισμα (Over 3) επιστράφηκε στο 2-1 της Λίλεστρομ.

Παραγουάη – Βραζιλία

Απέτυχε η Παραγουάη στην πρεμιέρα με τους Κολομβιανούς (2-1), πληγώθηκε από ποιοτικές δημιουργίες του Χάμες, σε ματς που δεν επέτρεψε πολλές απειλές (0.71 xGoals). Ούτε δημιούργησε ιδιαίτερα, ο Αλμιρόν δεν βοήθησε κι απέναντι στην ισχυρή άμυνα των Βραζιλιάνων δεν αναμένεται να απειλήσει ιδιαίτερα.

Η “σελεσάο” υπέστη απρόσμενη απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα με την Κόστα Ρίκα (0-0), πληρώνοντας το έλλειμμα ταχύτητας και συνεργασιών στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Δύσκολα θα είναι ξανά τόσο αναιμικός ο Βινίσιους, αναμένεται αντίδραση συνολικά από την ομάδα του Ντοριβάλ που θα κυριαρχήσει εδαφικά και πάλι. Επιλογή το 2 & Under 3.5 σε απόδοση 2.07.

Ιρλανδικό παρολί

Τριάδα επιλογών από την Πρέμιερ της Ιρλανδίας, σε παρολί αξίας 8.27.

Πρώτη επιλογή το 1 & Under 3.5 (2.05) στο ΝτέριΝτρόχενταΕκ διαμέτρου αντίθετο το μομέντουμ των δύο ομάδων πριν τη διακοπή, η Ντέρι προέρχεται από σερί νικών και πρωταθληματική όρεξη, ενώ η Ντρόχεντα κατρακυλά με μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα. Η απραξία και η εκτός έδρας επιθετική ανεπάρκεια των “ντρογκς” μας οδηγεί στην έδρα με χαμηλό σκορ. 

Δεύτερη επιλογή το 2 & Under 3.5 (2.05) στο Σλάιγκο ΡόβερςΣάμροκ ΡόβερςΥπάρχει ποιοτική απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων και οι Σάμροκ Ρόβερς είχαν τον χρόνο στη διακοπή να ανασυνταχθούν ώστε να μην χάσουν κι άλλο έδαφος στην κούρσα τίτλου. Αξίζουν στοιχηματικής στήριξης σε ματσάρισμα με ευνοϊκή προϊστορία. 

Τρίτη επιλογή ο άσος (1.97) στο Σεντ ΠάτρικςΜποέμιανςΗ Σεντ Πάτρικς έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες στο ντέρμπι με τους πρωταθλητές, είχε αρκετές μέρες στη διάθεσή της να δουλέψει με τον έμπειρο κόουτς Κένι και το timing είναι καλό για να πάρει ποντάρισμα απέναντι σε μία Μποέμιανς που προβληματίζει εδώ και καιρό. 

Προγνωστικά Στοιχήματος

04:00 | Παραγουάη – Βραζιλία  ➡ 2 & Under 3.5 (απόδοση 2.07)

Ιρλανδικό παρολί

21:45 | Ντέρι Σίτι – Ντρόχεντα  ➡ 1 & Under 3.5 (απόδοση 2.05)

21:45 | Σλάιγκο Ρόβερς – Σάμροκ Ρόβερς  ➡ 2 & Under 3.5 (απόδοση 2.05)

21:45 | Σεντ Πάτρικς – Μποέμιανς  ➡ 1 (απόδοση 1.97)