αντυπας προγνωστικα 2606

Καλημέρα φίλοι μου, αν και δε νομίζω ότι έχετε ξυπνήσει με χαμόγελο. Γιατί πολύ απλά τα χθεσινά βραδινά ματς στο EURO 2024, κατέστρεψαν κόσμο. Όταν δύο παιχνίδια λήγουν 0-0, δεν χρειάζεται καν συζήτηση. Και το χειρότερο σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι το live. Όσο περνά η ώρα, τόσο μεγαλώνουν οι αποδόσεις, ακόμα και στο να σημειωθεί μόλις ένα γκολ.

Οι Δανοί έμειναν στο 0-0 με τους Σέρβους και οι Άγγλοι με τους Σλοβένους. Καταστροφή. Η στήλη δεν γλίτωσε και το μόνο που πέρασε ήταν το τίμιο goal/goal στο Ολλανδία – Αυστρία.

Πάμε στα σημερινά, όπου θα ολοκληρωθούν οι δύο τελευταίοι όμιλοι και το βράδυ θα μάθουμε, όλα τα ζευγάρια στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Πάμε να δούμε με τι θα ασχοληθούμε.

Σλοβακία – Ρουμανία Προγνωστικά

Αν και οι βολικές ισοπαλίες με φοβίζουν, είμαι υποχρεωμένος να την ποντάρω. Στον 5ο όμιλο, και οι τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν στους τρεις βαθμούς και φυσικά όλοι έχουν ελπίδες.

Το θέμα με το ματς της Σλοβακίας και της Ρουμανίας είναι ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει νικητής, τότε θα προκριθούν και οι δύο στην επόμενη φάση, χωρίς να τους ενδιαφέρει το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα σε Βέλγιο και Ουκρανία.

Την ισοπαλία στην bet365 την συναντάμε στο 1,98 και θα την τιμήσω.

Ουκρανία – Βέλγιο Προγνωστικά

Οι Ουκρανοί αν κερδίσουν περνάνε σίγουρα, ενώ με ισοπαλία, στο Σλοβακία – Ρουμανία θέλουν να υπάρξει νικητής. Δεν έχουν εύκολη αποστολή και αν εν τέλει αποκλειστούν, θα πληρώσουν την τραγική μέρα που βρέθηκαν στην πρεμιέρα, κόντρα στους Ρουμάνους.

Οι Βέλγοι μετά την ήττα από την Σλοβακία, κέρδισαν την Ρουμανία και παίρνουν την πρόκριση, ακόμα και με ισοπαλία. Ωστόσο, δεν θέλουν να ρισκάρουν, ούτε να αφήσουν το παιχνίδι «ζωντανό» και να έχουν ελπίδες νίκης οι Ουκρανοί.

Θα τους στηρίξω και πάλι. Και θα χτίσω Bet Builder, όπου θα ζητώ νίκη τους, να σημειωθούν στο ματς τρία τουλάχιστον γκολ και να σκοράρει επιτέλους ο Λουκάκου. Αν ο έμπειρος επιθετικός, καταφέρει και βρει δίχτυα και το γκολ μετρήσει (!) πιστεύω ότι στους πανηγυρισμούς θα φιλήσει το χορτάρι. Γιατί αυτά που του έχουν συμβεί, στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι ανεξήγητα. Έχει πετύχει τρία γκολ και δεν μέτρησε κανένα. Τα δύο για οφσάιντ, το τρίτο για χέρι. Και έχει χάσει τουλάχιστον τέσσερις καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Η γκίνια του θα σπάσει και θα τον στηρίξω. Το Bet Builder έχει συνολική απόδοση 3,10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Bet Builder