τσαρλυ προγνωστικα 2406

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε από τις αναμετρήσεις του EURO 2024 ο Τσάρλυ τη Δευτέρα 24/06!

Δεύτερος Όμιλος

Στον δεύτερο όμιλο οι Ισπανοί έχουν καθαρίσει την πρώτη θέση με 6 βαθμούς και αναμένεται να πάνε σε ευρύ ροτέισον με την Αλβανία. Στα ρεπορτάζ δίνουν πως ο Ντε Λα Φουέντε ετοιμάζεται να κατεβάσει την Εθνική Ισπανίας με μίνιμουμ 9 αλλαγές, μπορεί και δέκα, κάτι που φυσικά δίνει ελπίδες στην Αλβανία να δώσει την μάχη της.

Πιστεύω πάντως πως και η δεύτερη ομάδα της Ισπανίας είναι ανώτερη απο την Αλβανία. Είναι δεδομένο πως οι Ισπανοί κέρδισαν στα δύο πρώτα παιχνίδια τις εντυπώσεις, όποιος και να αγωνιστεί σήμερα θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, να κερδίσει έδαφος στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή.

Αλβανία – Ισπανία

Έχουν κίνητρο οι αναπληρωματικοί

Δεν πιστεύω πως θα προσπαθήσουν οι Ισπανοί με την αδιαφορια τους, να αλλοιώσουν μία διοργάνωση στην οποία έχουν μέχρι σήμερα κερδίσει τις εντυπώσεις. Απο την βασική ενδεκάδα θα ξεκινήσει σίγουρα ο Λαπόρτ, καθώς ο Νάτσο έχει ενοχλήσεις και κάποια σάιτ δίνουν βασικό τον Σιμόν κάποια τον Ράγια.

Στις υπόλοιπες θέσεις, στα δύο άκρα θα αγωνιστούν οι Νάβας-Γκριμάλντο, δίπλα στον Λαπόρτ ο Βιβιάν, στην τριάδα του κέντρου Μερίνου, Θουμπιμέντι, Μπαένα και στην επιθετική τριάδα Όλμο, Οαρθάμπαλ,  Φεράν Τόρες. Οι Αλβανοί θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το παιχνίδι στο 0-0 για να βρουν γκολ στο τέλος, αν σκοράρουν οι Ισπανοί, το ρίσκο που θα πάρουν οι Αλβανοί θα φέρει εύκολα και δεύτερο γκολ. Η δεύτερη ενδεκάδα της Ισπανίας είναι γεμάτη κίνητρο και ποιότητα. Η νίκη των Ισπανών στην bet365 με over 1,5 στο 1,80.

Κροατία – Ιταλία

Τελικός πρόκρισης

Τελικός πρόκρισης ανάμεσα στην Κροατία και στην Ιταλία. Οι Κροάτες θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο, οι Ιταλοί με δύο αποτελέσματα είναι σίγουρα δεύτεροι. Το πιο πιθανό είναι αν δεν κάνουν διπλό οι Αλβανοί να πάρουν την πρόκριση ακόμη και με ήττα, να είναι στις τέσσερις καλύτερες τρίτες, όμως υπάρχει ο κίνδυνος να κερδίσουν οι Αλβανοί και να τερματίσουν τελευταίοι. Οι Κροάτες μέχρι στιγμής, έχουν έναν βαθμό πληρώνοντας την ευκολία που δέχονται γκολ. Έχουν δεχτεί 5 τέρματα σε ευκαιρίες για συνολικά 3,3 xgoals και έχει πετύχει δύο σε ευκαιρίες για συνολικά 5,1xgoals.

Ιερή μάχη

Σήμερα με τους Ιταλούς που θα παίξουν για την ισοπαλία, έχουν να δώσουν την υπέρτατη μάχη, για να παραμείνουν ζωντανοί. Για να μην είναι το σημερινό το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει αυτή η σπουδαία ομάδα με ηγέτη τον Μόντριτς, για να μην αποκλειστεί στην τελευταία παράσταση του αρχηγού η Εθνική Κροατίας από την φάση των ομίλων.

Είμαι σίγουρος πως οι πολεμιστές του Ντάλιτς θα δώσουν ιερή μάχη, η διπλή ευκαιρία της Κροατίας, καλύπτει πολλά ενδεχόμενα, πληρώνει και να πάρουν τον χρυσό βαθμό οι Ιταλοί, αλλά και την πρόκριση των Κροατών και δίνεται στο 1,56.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!