φρουρος προγνωστικα 2406

Ένα κόρνερ που δεν κέρδισαν οι Ελβετοί και μια κάρτα που δεν πήρανε οι φλώροι της Σκωτίας μας στέρησαν το ταμείο στη βασική μας δυάδα για το Euro2024. Νωρίτερα στη Νορβηγία βρήκαμε το under της ημέρας, ενώ στις κόκκινες είμασταν μακριά.

Αρνητικό πρόσημο εν κατακλείδι για τα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος, 60 μονάδες αφαιρέσαμε.

Αλβανία – Ισπανία

Σίγουρα πρώτοι οι Ισπανοί, το κίνητρο έχουν οι γείτονές μας Αλβανοί. Όσο rotation και να κάνει η Ισπανία έχει αδιαμφησβήτητη ποιότητα, πρέπει όμως να δώσουμε τα credits στους Αλβανούς που δεν έχουν παρατήσει κανένα παιχνίδι, και μάλιστα αν σήμερα καταφέρουν να νικήσουν θα περάσουν στην επόμενη φάση ως καλύτεροι 3οι.

Θεωρώ πως θα δούμε παιχνίδια υπομονής σήμερα, έχει τύχες το να δούμε late goal, κρατάω στη Winmasters το Γκολ μετά το 74ο λεπτό (1,90)

Κροατία – Ιταλία

Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί η Κροατία, αφού αυτοκτόνησε ενώ είχε το προβάδισμα απέναντι στην Αλβανία, είναι αναγκασμένη να παίξει ρέστα απόψε κόντρα στους Ιταλούς, οι οποίοι έχουν και το μαξιλαράκι της ισοπαλίας.

Δυστυχώς ενώ είχα άλλη άποψη, με διαψεύδει η αμυντική γραμμή της ομάδας του Ντάλιτς με αρκετά παιδαριώδη λάθη στα μετόπισθεν κι αν σήμερα θέλουν να νικήσουν θεωρώ πως θα χρειαστούν περισσότερα από ένα τέρματα. Η Ιταλία πιστεύω πως το να δώσει γήπεδο στην Κροατία και να χτυπήσει στη μετάβαση θα είναι στην τακτική της, επικίνδυνη στη κόντρα μπορεί να τιμωρήσει την άμυνα της Κροατίας.

Κι εδώ θα κρατήσω την επιλογή γκολ μετά το 69ο λεπτό (1,90)

Προγνωστικά Στοιχήματος


**Στις 21:00 παρέα με τον ψηλό απ’ το κανάλι του Bethome.gr στο Youtube σε μια ακόμη εκπομπή ‘’ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ’’, θα ψάξουμε την τύχη μας με τα καθιερωμένα Builder, ενώ θα έχουμε και κληρώσεις.